Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. januára 2018, 14:17
Čas čítania 0:00
Diana H

Je pre teba ten pravý? Existuje 11 jasných znakov, ktoré ťa v tom utvrdia

VZŤAHY
Uložiť Uložené

Vie o všetkých tvojich zvláštnostiach a páčia sa mu? Je k tebe milý a dobrý, nech sa deje čokoľvek? Asi to nebude len tak.

Každý z nás mal (alebo má) niekedy pocit, že to s našou láskou už nie je "také, aké to bývalo”. Niekedy stačí zlá nálada, náročný deň či nepodarené rande. Avšak vzťah je o každodenných maličkostiach a situáciách, kedy si poviete, že si bez toho druhého neviete svoj život predstaviť. Dôležité je, aby ste to nebrali ako samozrejmosť a aby ste si vážili aj malé prejavy lásky. Ak si si stále neni istá, o aké prejavy by to malo ísť, poďme si vymenovať niektoré z nich. 

Byť s ním je vždy veľká sranda, aj keď situácia nie je veľmi zábavná 

S ním dokáže byť napríklad aj nudné čakanie u lekára zábavou. Presne ako vtedy, keď ste spolu sedeli viac ako dve hodiny v čakárni. Po chvíli ste si obaja vymysleli hru, kde ste sa snažili vyčítať z ľudí, či by mohli alebo nemohli byť drogoví díleri. Samozrejme, každý si zažije so svojou láskou iné podobné momenty, no výsledok je rovnaký. Keď si s ním, zmení to aj tie nepríjemné chvíle na obrovskú srandu.

Vie o všetkých tvojich zvláštnostiach a páčia sa mu! (čooo?!)
Situácie ako napríklad tie, keď stále dookola pozeráš zamilované filmy či animované rozprávky v tvojom obľúbenom pyžame s ušami, a pritom si vychutnávaš nutellu (ktorá občas skončí aj na tvojom pyžame). On si z nejakého neznámeho dôvodu myslí, že je to roztomilé a úžasné. Dôvod: Asi ťa jednoducho miluje aj s tvojimi detinskými výstrelkami.

Je k tebe milý za každých okolností

Aj keď sa ti často stane, že v obchode zabudneš kúpiť to najdôležitejšie, nenahnevá sa (alebo si na to len zvykol). Jemu by sa to “určite nikdy nestalo”, no akceptuje to. 

Poznáš a máš rada všetkých jeho kamarátov

Si kamarátka s jeho kamarátmi, aj keď si niektorých z nich nikdy nestretla. Hlavne preto, že o tebe stále hovorí až majú pocit, že si členom ich partie. 

Núti ťa prekonávať svoje hranice

Už dávno si tá najúžasnejšia osoba na svete a on to, samozrejme vie, pretože s tebou chodí, no aj tak sa snaží, aby si prekonávala svoje hranice a makala na sebe čo najviac. Vie, že si schopná omnoho viac, ako si myslíš. Je skvelé mať vedľa seba takú podporu, no nie?

Keď si s ním, cítiš sa ako najúžasnejší človek na svete

Aj keď máš dni, kedy sa necítiš úplne najlepšie a najkrajšie, on dokáže tvoje sebavedomie dvihnúť tak, že aj Selena Gomez by sa vedľa teba hanbila. 

Nikdy nejde do obchodu bez toho, aby sa ťa neopýtal, či niečo nechceš
To isté platí pri obede či káve.

Zaujíma sa o tvoje “fyzické potreby”

Ako napríklad, keď zistil, ako veľmi miluješ bozkávanie na krk a odvtedy ťa bozkami zásobuje akosi častejšie. 

Nechá ti čas pre seba

Niekedy toho máš priveľa a potrebuješ dlhé hodiny pracovať na svojich projektoch a taskoch. On tomu plne rozumie a nechá ti čas aj priestor. Vie, že to potrebuješ. Potom, keď ste konečne spolu, užijete si to ešte viac.

Podporuje ťa v tvojich snoch a cieľoch na 100 percent
Niekedy v teba verí dokonca viac ako ty sama. Vie, že si schopná obrovských vecí a máš jeho plnú podporu.

Vždy sa teší, keď ste znovu spolu
A aj naopak. Aj keď si ho videla len včera, ešte stále máš motýliky v brušku. Mega pocit.

Domov
Zdieľať
Diskusia