Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. februára 2018, 11:07
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

PSH pritvrdzuje novinkou SHITSTORM s vynikajúcim vizuálom

HUDBA
Uložiť Uložené

Pražská trojica chystá pre rok 2018 možno už úplne posledný album a dnes sme sa dočkali ďalšej plnohodnotnej ukážky.

Česká rapová scéna v roku 2018 dobehne aktivitou tú slovenskú a dočkáme sa mnohých rapových albumov. Medzi nimi svoj spoločný projekt oznámila aj pravdepodobne najznámešia pražská trojica - PSH. Legendy aktuálne pracujú už možno na svojom definitívne poslednom albume skupiny, a preto ide o veľkú udalosť, o ktorej sa však ešte bez pochýb bude veľa hovoriť.

Dnes nám chalani predstavujú ďalšiu kompletnú skladbu, ktorá tentokrát dostáva názov SHITSTORM, čo snáď nie je potrebné nikomu bližšie vysvetľovať. Aby toho nebolo málo, opäť sme sa dočkali sprievodného vizuálu, no narozdiel od veľa iných kolegov si členovia Bigg Bossu dávajú v tejto disciplíne záležať o niečo viac, čo je sa stopercentne odrazilo na konečnom výsledku. Aj v tomto prípade sa o tvorbu klipu postaral dvorný Vít Hradil.

PSH bude v nasledujúcich mesiacoch servírovať ďalšie ukážky a kompletného albumu by sme sa mali dočkať ešte pred začiatkom festivalovej sezóny, no to je všetko, čo zatiaľ vieme. Zatiaľ si môžeš čakanie skrátiť novinkou. 

Domov
Zdieľať
Diskusia