Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. januára 2018, 22:11
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Posledná fotka s kamarátmi pred ich zastrelením. Najúdernejšie reklamy bojujú voči nechutným ľudským praktikám

ZAUJÍMAVOSTI MARKETING
Uložiť Uložené

Virálne reklamy, ktoré sa snažia meniť svet.

Overený prístup na to, aby si reklamu všimlo čo najviac ľudí, je s ňou jednoducho šokovať populáciu. Pohoršení ľudia si medzi sebou začnú dielo zdieľať a v najlepšom prípade o reklame napíšu aj veľmi vplyvné médiá, čo jej razom pridá na organickej popularite. Vytvoriť takýto pútač však ani náhodou nie je jednoduché a často na to treba poriadnu zásobu mimoriadne kreatívnych mozgov.


Reklamy, o akých je reč, zozbieral portál Brightside, vďaka čomu sa môžeme pozrieť na jedny z celosvetovo najúspešnejších kampaní, ktoré však upozorňujú na dobrú vec.

Či už ide o rodinné násilie namierené voči deťom, týranie zvierat, tvorenie zbytočného odpadu alebo genocídu, na podobné problémy treba vždy neodkladne upozorniť, aby sa nimi tá racionálna časť spoločnosti začala s vážnym prístupom zaoberať. Práve nasledujúce plagáty boli vytvorené s cieľom doslova šokovať ľudí, tak nám do komentárov určite napíš, či niektoré z nich nezašli až príliš ďaleko.

Domov
Zdieľať
Diskusia