Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. januára 2018, 15:54
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Pozrite si detailné zábery na Toma Cruisa, ako si počas natáčania Mission: Impossible - Fallout nešťastne zlomil členok

FILMY A SERIÁLY TOM CRUISE
Uložiť Uložené

Nepodarený kaskadérksy kúsok z Londýna privodil hercovi škaredé zranenie. A hoci bola doba rekonvalescencie odhadovaná na tri mesiace, Cruise už po 45 dňoch opäť zarezával pred kamerami.

Či už patríte k verným fanúšikom akčnej série Mission: Impossible, alebo iba radi a pravidelne sledujete zákulisné dianie vo svete filmu, tak vám určite neunikla správa o tom, že si herec Tom Cruise ešte v priebehu augusta (srpen) minulého roku nešťastne zlomil členok. Koniec koncov, týmto zranením sme sa zaoberali aj v samostatnom článku.

A aj keď sa na internete objavilo hneď niekoľko rôznych záberov s jeho nepodareným kaskadérskym kúskom, ani jeden nebol taký detailný ako ten najnovší.

Pozrite si detailné zábery na Toma Cruisa, ako si počas natáčania Mission: Impossible - Fallout nešťastne zlomil členok
Zdroj: Tom Cruise facebook/Paramount Pictures

V najnovšej epizóde obľúbenej komediálnej talk show Grahama Nortona sa totiž okrem samotného Cruisa objavila aj Rebecca Ferguson, Henry Cavill a Simon Pegg, aby si spolu podebatovali nielen o Mission: Impossible - Fallout. No a práve pri tejto príležitosti bolo divákom ukázané aj video z londýnskeho natáčania, na ktorom je presne vidieť, čo sa vlastne stalo.

Navyše, Tom počas rozhovoru priznal, že jeho členok stále nie je úplne v poriadku a prezradil, že v tejto scéne naháňal postavu Henryho Cavilla. Ako sa ale hovorí, je lepšie raz vidieť než stokrát počuť, takže vás už nebudeme zbytočne zdržovať a v závere už iba pripomenieme, že všetky informácie o snímke nájdete tu.

Domov
Zdieľať
Diskusia