Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. januára 2018, 17:15
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Britského miliardára okradli o 100 miliónov eur, lebo si kľúče od sejfu nechal v Lamborghini. Tvrdí, že sa stal obeťou najväčšej lúpeže

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Skrývať kľúče od sejfu v Lamborghini neznie ako dobrý nápad.

O britskom miliardárovi Jamesovi Stuntovi si doteraz možno ešte nikdy nepočul, avšak James krátko pred Vianocami zažil chvíle ako z hororového filmu. Obchodník a úspešný investor vlastní majetok v hodnote približne 4 miliardy eur a aj keď sa na nedostatok financií sťažovať rozhodne nemôže, kvôli svojmu rozhodnutiu nechať si kľúč od sejfu v hriešne drahom Lamborghini bude ešte dlhší čas smutný.


V polovici decembra sa do jeho luxusnej nehnuteľnosti v londýnskej štvrti Belgravia vlámali neznámi páchatelia a pomocou kľúča ukrytého v Lamborghini otvorili sejf, z ktorého odcudzili cennosti ako peniaze či šperky. Možno rozmýšľaš, koľko mohli mať odcudzené cennosti hodnotu, avšak zrejme by si nečakal, že James vyšiel na verejnosť so sumou viac ako 100 miliónov eur. Britský miliardár skutočne v sejfe vo vlastnom dome ukrýval predmety za 100 miliónov eur, ktoré mu boli všetky ukradnuté, a tak môže momentálne plakať nad rozliatym mliekom, pretože sa na verejnosti povráva, že James ani len nebol správne poistený.

Znamenalo by to, že mu poisťovňa nepreplatí ani zlomok hodnoty ukradnutých predmetov a jeho majetok dostal menšiu trhlinu. Krádež za viac ako 100 miliónov eur sa okamžite dostala na prvé miesto pomysleného rebríčka najväčších krádeží v histórii Spojeného kráľovstva a to ešte zďaleka nie je všetko, pretože James zažíva v posledných mesiacoch ťažký rozvod s dcérou bývalého šéfa súťaže Formula 1 Petrou Ecclestone.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia