Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. januára 2018, 16:36
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Rihanna sa vďaka vystúpeniu na Grammys stala internetovým meme. Jej tradičný africký tanec si ľudia okamžite osvojili

ZAUJÍMAVOSTI RIHANNA
Uložiť Uložené

Exotická speváčka zaujala novými pohybmi.

Odovzdávanie cien Grammy sa opäť raz nezaobišlo bez kontroverzných momentov a vystúpení, ktoré strhli celé publikum. Za jedným z nich stála včera v noci speváčka Rihanna, ktorá sa obliekla do ružových šiat a na pódiu sa objavila s DJ Khaledom, aby si spoločne strihli hit Wild Thoughts. Speváčka však neplánovala zahrať iba skladbu, ale aj zaujať publikum svojou tanečnou choreografiou, čo sa jej očividne podarilo.

Rihanna začala v jednej chvíli tancovať tanec s názvom Gwara Gwara, čo je tradičný juhoafrický tanec, a tak sa na internete onedlho strhol hotový ošiaľ. Afričania sa tešili, že speváčka vložila kúsok ich kultúry do svojho vystúpenia, ktoré sledovali milióny ľudí, zatiaľ čo druhá časť ľudí sa na tanečnom kroku dobre zabavila a rovno ho využila na tvorbu nového internetového meme.

Exotická speváčka sa do svojho tanca vložila naplno, a preto v určitých momentoch vyzerala ako posadnutá duchom tanca, čo sa stovkám ľudí hodilo do konkrétnych situácií z ich života. Vďaka tomu sa tak oslavujúca Rihanna dostala do perfektne fungujúceho metra či pred škatuľu s pizzou. Ak stále nerozumieš, ako je to možné, potom zhliadni zopár z nasledujúcich GIF obrázkov a rýchlo pochopíš, že Rihanne odvaha nechýba.   








Domov
Zdieľať
Diskusia