Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. januára 2018, 17:46
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Po dlhom čakaní predstavuje Rytmus svoju verziu skladby Rockstar a pridáva aj sprievodný videoklip

HUDBA RYTMUS
Uložiť Uložené

Ešte v minulom roku sme sa prostredníctvom Instagramu dozvedeli, že Rytmus pracuje na remixe k bangru Rockstar a dnes tu máme výsledok.

Každý, kto pozorne sleduje Rytmusove sociálne siete, už veľmi dobre vie, že pred niekoľkými týždňami nahrával svoju verziu skladby Rockstar, pričom do pôvodnej hudby pridal svoj slovenský text. Ešte predtým, ako sa ju vôbec chystal vydať, sa ho pokúsila predbehnúť Aless, ktorá však bude tento svoj krok ľutovať ešte veľmi dlho. Člen Kontrafaktu sa prostredníctvom Instagramu vyjadril, že ho kvôli tomu prešla chuť remix vydať, no v ankete sa fanúšikovia skoro jednohlasne zhodli na vydaní a všetko dobre dopadlo. 

Dnes vám teda predstavujeme suverénne najvydarenejšiu slovenskú verziu, pričom zároveň pevne veríme, že sa nedočkáme komentárov týkajúcich sa ukradnutého beatu, ako napríklad v prípade Started from the bottom. Rytmus si dal záležať na lyrickom spracovaní a dočkali sme sa aj jednoduchého klipu z dielne MRouse Media. Už vás nebudeme zbytočne dlhšie naťahovať a prejdime k samotnému výsledku. 

Domov
Zdieľať
Diskusia