Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. januára 2018, 9:59
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ako trávia zimu členovia československej rapovej scény?

HUDBA
Uložiť Uložené

Minulý rok bolo hitom Thajsko, v tom aktuálnom sa všetci presťahovali na Bali.

Slovenským raperom sa darí čoraz viac a v posledných rokoch sa stalo štandardom, že ešte v priebehu klubovej sezóny väčšina z nich cestuje za zaslúženým oddychom. Najčastejšie opúšťajú našu krajinu po Vianociach a vyberajú si atraktívne destinácie pri mori. Na rozdiel od nás, keďže my ešte stále cestujeme naprieč celými Tatrami a objavujeme krásy Slovenska. 

Podobne ako v minulom roku, aj teraz sme si pre vás pripravili malý prehľad toho, na aké miesta sa vaši obľúbení interpreti vybrali. Ešte v úvode by som rád pripomenul, že jediným cieľom je ukázať vám krásne zábery z exotických krajín, ktoré môžu byť pre mnohých čitateľov inšpiráciou, resp. tipom na najbližší výlet. No a v komentároch pokojne prezraď, ktorému z raperov závidíš najviac. 

Ektor

Pražský raper si dal na rok 2017 pauzu od živých vystúpení a venoval sa len sebe, svojim záľubám, cestovaniu a teraz už vieme, že z času na čas štúdiu. V závere roka totiž vydal vydarený album Alfa, s ktorým teraz rozbehne sériu koncertov. Ektor je už naspäť z Thajska, kde strávil posledných pár týždňov vrátane Vianoc. 

Pil C

Náročný pracovný rok má za sebou aj Pil C, ktorý fanúšikov prekvapil druhým sólovým albumom. Ten sa teší veľkému úspechu, no ešte predtým, ako sa začne aktívne venovať živým vystúpeniam sa spoločne s chalanmi zo Spirit Music a veľa inými kolegami zo scény vydal na Bali. Okrem oddychu stihol na Bali spoločne s ďalšími dvoma nižšie menovanými osláviť svadbu moderátora Osťa, ktorému týmto gratulujeme.

 

Příspěvek sdílený PIL C (@pil_c),

 

Příspěvek sdílený PIL C (@pil_c),

 

Příspěvek sdílený PIL C (@pil_c),

 

Příspěvek sdílený PIL C (@pil_c),

Majk Spirit

Na spomínanej svadbe pochopiteľne nemohol chýbať ani Speezy, no na základe Instastories súdime, že sa s celou posádkou presúva aj do ďalších priľahlých destinácií. Po pánskej jazde čakajú člena H16 ďalšie koncerty a tiež prípravy ďalšieho sólového albumu, ktorý má v pláne vydať ešte tento rok.

Rytmus 

Rytmus je síce na Bali tiež a rovnako sa zúčastnil Osťovej svadby, no čas trávi s partnerkou Darou a užíva si pravdepodobne posledných pár dní pred tým, ako sa začne naplno venovať prípravam na svoj prvý profesionálny zápas v boxe. Svoju účasť pod záštitou XFN už oznámil, no zatiaľ nevieme, kto bude jeho súper. Rytmus sám prezradil, že sa chystá trénovať aj za veľkú mláku, čo budeme mať určite možnosť sledovať vďaka mottu gádže nemíňajú dáta

 

Příspěvek sdílel uživatel @rytmusking,

 

Příspěvek sdílel uživatel @rytmusking,

 

Příspěvek sdílel uživatel @rytmusking,

 

Příspěvek sdílel uživatel @rytmusking,

Strapo 

Strapo oznámil vydanie ďalšieho sólového albumu už v priebehu roka 2017 a už vtedy sme tak trochu tušili, že to do jeho konca nestihne. Najintenzívnejšie prípravy začali práve na dovolenke v Thajsku, kde Strapo napísal pravdepodobne väčšinu textov a tie si začiatkom januára priniesol do štúdia k Maťovi Strakovi.

Album je teda momentálne vo fáze nahrávania. Všetkým jeho fanúšikom je zároveň veľmi dobre známe, že k sebe majú veľmi blízko s Ektorom a keďže strávili obaja Vianoce na rovnakom mieste, táto fotka asi nikoho neprekvapí.

Separ 

Po náročnej Pancier Tour sa Separovi podarilo zamestnať v National Geographic a ako vysunutý pracovník prinášal fanúšikom prostredníctvom Instastories množstvo záberov z Bali. Precestoval veľa zaujímavých miest a ponúkol nám pohľad na miestnu faunu a flóru, vďaka čomu asi aj mnohí z vás majú jasno v tom, kam si pôjdete oddýchnuť nabudúce. 

 

Příspěvek sdílený SEPAR® (@separ.dms),

 

Příspěvek sdílený SEPAR® (@separ.dms),

 

Příspěvek sdílený SEPAR® (@separ.dms),

 

Příspěvek sdílený SEPAR® (@separ.dms),

Paulie Garand 

Na Bali zakotvil aj člen Ty Nikdy Paulie Garand, ktorý je dobre známy svojím citom pre fotografiu, čo sa odrazilo aj na jeho oficiálnom instagrame. Nuž, Indonézia je bezpochýb najaktraktívnejšou destináciou pre československých raperov a veľmi rýchlo tak vystriedala Thajsko. Paulie podľa všetkého pracuje počas zaslúženého voľna na textoch pre ďalší projekt, a tak sa veľmi radi necháme prekvapiť.  

Späť
Zdieľať
Diskusia