Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. januára 2018, 21:40
Čas čítania 0:00
Vladimír Bilohuščin

Karlos Vémola nečakane vyzval na súboj Attilu Végha. "Pirát" Krištofič reaguje, že Vémola celý čas iba zavádzal ľudí

ŠPORT CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Napätie medzi najväčšími hviezdami domácej scény začína narastať.

Na česko-slovenskej scéne to poriadne vrie. Všetko to rozprúdil Karlos Vémola, ktorý bol jedným z trénerov českého tímu, a práve bývalý zástupca UFC po finálovom zápase vyzval na súboj víťaza šou Samuela ´Piráta´ Krištofiča. Hra sa naplno rozbehla na sociálnych sieťach, keď sa čoraz častejšie začali objavovať výzvy na adresu Krištofiča. Ten sa nenechal a na opačnú stranu poslal hneď niekoľko poznámok s podtitulom ´pokazená T-800´, ktoré narážali na Vémolovu prezývku ´Terminátor´.

Ku spoločnému súboju malo prísť na pôde českého promotéra XFN, a to bol kameň úrazu. Krištofič má totiž ako šampión organizácie Oktagon platnú zmluvu a prechod do konkurenčného prostredia bol teda problematický. Vémola tak kontaktoval spolumajiteľa Oktagonu Ondreja Novotného, aby sa s ním porozprával o možnom zápase na ich pôde.

V tom nastal ďalší zlom, keď prišla ponuka na marcový súboj v Pardubiciach, zasa pod hlavičkou XFN. Na stole bola lukratívna pláca, 25 tisíc eur. Malo to však jeden háčik, víťaz berie všetko. Krištofič mal ale tentokrát ešte pádnejší dôvod, aby tento súboj neprijal. „XFN vedelo, že v marci nemôžem zápasiť, pretože mám súboj na Fight Nights. Vysvetlil som im, že tadiaľto cesta nevedie,“ uviedol Krištofič na margo jeho duelu v prestížnej ruskej lige, ktorá 2. marca, teda v čase podujatia XFN v Pardubiciach, zavíta do bratislavskej Hant arény.

Odporúčané
RECENZIA: McGregor Forever RECENZIA: McGregor Forever 22. mája 2023, 16:30

Pardubice boli ale naďalej v hre, veď Vémola sa k duelu vyjadril ešte 16. januára. Pripustil ale, že ak to nevyjde, pôjde do súboja aj mimo pôdu XFN. „Pirát sa iba schováva. Mne je jedno, či v Oktagone zarobím menej, chcem ale, aby to bol súboj, kde víťaz berie všetko.“

Dočkali sme sa! Pred pár dňami totiž Krištofič prezradil, že ak Vémola dostane povolenie od XFN, Oktagon tento súboj zorganizuje priamo na podujatí Oktagon 6. „Už je to iba na Vémolovi, aby dodržal to, čo sľúbil.“  

 

A potom dopadla bomba, Vémola totiž nielenže neodpovedal na ponuku Krištofiča, ale v priamom prenose prekvapujúco vyzval na súboj Attilu Végha a vzápätí podpísal kontrakt z českým promotérom XFN. Nová výzva je nasledovná: Praha, 28. jún, O2 aréna. Po tejto ponuke je tak súboj s Krištofičom zrejme na bode mrazu, keďže podujatia organizácií XFN a Oktagon navzájom kolidujú.

 

K vzniknutej situácia sa s úsmevom vyjadril samotný Krištofič. „To znamená iba jedno, že klamal o tom, že si vie vybaviť súboj pod Oktagonom. Mal už na začiatku povedať, že je zazmluvnený pod XFN a mohli sme sa vyhnúť všetkému tomu rozruchu, čo okolo toho nastal. Konečne vyšlo na javo, že Karlos celý ten čas iba zavádzal ľudí.“

Attila Végh zatiaľ na novú výzvu nereagoval a tak si na to, ako nakoniec dopadne táto telenovela, budeme musieť ešte chvíľu počkať.

Domov
Zdieľať
Diskusia