Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. januára 2018, 13:44
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Pražské nehnuteľnosti búrajú stereotypy. Štvorizbový byt za vyše 750-tisíc eur je toho dôkazom

KULTÚRA SVOBODA & WILLIAMS
Uložiť Uložené

Ďalší z príkladov, že hlavné mesto Českej republiky ponúka bývanie hodné svetových metropol.

Milujeme Prahu a to nielen pre jej množstvo kultúrnych pamiatok, kvalitných reštauračných zariadení a nočných podnikov, ale taktiež pre široké spektrum nehnuteľností určených na predaj. Dnes sa preto po kratšej prestávke opäť vydáme po stopách známej realitnej kancelárie a aspoň virtuálne navštívime krásny štvorizbový byt.

Priestranné hniezdočko s výmerou činiacou 133 metrov štvorcových je situované v mestskej časti Nové Město, čo značí výbornú dostupnosť do samého centra a to určite ocení nejeden záujemca, že áno... Navyše, ak ku modernému vzhľadu pripočítame až dve obytné podlažia so štyrmi spálňami, tak rozmýšľať už zrejme začínate aj vy. Stopku vám ale s najväčšou pravdepodobnosťou vystaví cenovka daného bývania, ktorá sa zastavila na ťažko predstaviteľnej cifre 763 665 eur.

Tak či onak, ide o vskutku nadštadardný projekt na Jungmannovej ulici, ktorého dokončenie je naplánované na tohtoročnú jar, a tak máte chvíľku času na šetrenie. Zatiaľ si budeme musieť vystačiť s detailnými vizualizáciami v galérii. Pre viac informácií klikajte tu.

Odporúčané
FOTO: Takto vyzerá byt v bratislavskom Starom Meste za pol milióna eur. Dvojizbák z roku 1928 je väčší ako bežné štvorizbáky FOTO: Takto vyzerá byt v bratislavskom Starom Meste za pol milióna eur. Dvojizbák z roku 1928 je väčší ako bežné štvorizbáky 17. apríla 2024, 11:00

"Mezonetový prostorný a klimatizovaný byt s pavlačí vznikající v 7. a 8. podlaží činžovního domu s výtahem v samém centru Prahy. Byt vzniká podle konceptu, který vybírá to nejlepší z italského designu." - Veľmi výstižný opis priamo zo strany zastupujúcej spoločnosti.

"Viac podobných nehnuteľností nájdete na stránke realitnej kancelárie Svoboda & Williams."

V prípade, že viete aj o iných architektonických alebo dizajnérskych štúdiách z našich končín, ktoré sú hodné pozornosti širšieho publika, tak neváhajte a pošlite nám tip na e-mailovú adresu uvedenú v profile vyššie. Ďakujeme!

Domov
Zdieľať
Diskusia