Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. januára 2018, 19:17
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Dospelí muži postavili snehovú repliku auta tak dobre, že sa pri nich zastavili policajti. Pokute za zlé parkovanie sa vyhli len o chlp

ZAUJÍMAVOSTI POLICAJT
Uložiť Uložené

Príhoda z Kanady ukazuje milú stránku policajného remesla.

V niektorých častiach sveta je sneh výrazne bežnejší než aktuálne v suchých častiach Slovenska. Napríklad v takej Kanade je ho momentálne poriadna hromada. A rozhodne nie je pravda, že v snehu sa hrajú len deti. Simon Laprise a Maxim Tot zo spomínanej Kanady sú toho skvelým príkladom. Niekto stavia napríkad iglu, no dospelá dvojica sa rozhodla vyrobiť repliku auta z filmu Návrat do budúcnosti - DeLorean DMC-12 v životnej veľkosti.

A to úplne celú zo snehu. Mrazy pomohli tomu, aby snehová štruktúra držala pri sebe. Hodnovernosť sa im však podarila až tak dobre, že sa pri aute musela zastaviť policajná hliadka. Snehové auto bolo totiž "odparkované" priamo v ceste dráhy snehových pluhov, čo je v niektorých častiach Kanady zakázané.

Auto si chvíľu prehliadali a dokonca sa vyhrážali aj pokutou za parkovanie. Vypísali doklad a ten zastrčili približne na miesto, kde by mal byť stierač. Keď však Simon s Maximom vyhrabali pokutový papierik, všimli si nápis oznamujúci, že policajtom poriadne zlepšili náladu a nakoniec si uvedomili, že ide iba o úžasné snehové dielo.

Späť
Zdieľať
Diskusia