Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. januára 2018, 11:31
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Drake nespí na vavrínoch a prináša nám projekt Scary Hours obsahujúci dve nové skladby

HUDBA DRAKE
Uložiť Uložené

Champagne Papi po vyše polroku hudobného odpočinku konečne začína hýriť aktivitou.

Fanúšikovia kanadského jazdca stajne OVO sa konečne dočkali. Drake totiž vypúšťa nové skladby, ktoré sú predzvesťou niečoho väčšieho. Od posledného singlu, pod ktorým figurovalo meno jednej z najväčších hviezd súčasného hudobného priemyslu, ubehlo už vyše 6 mesiacov, čo je na dnešné trendy rýchleho vydávania až príliš dlhá doba.

Pôst avšak Champagne Papi ukončil dnes o polnoci, keď skrz všetky streamovacie platformy vypustil hneď dvojicu singlov, a to menovite God's Plan a Diplomatic Immunity. O produkcie sa v danom prípade podelili pomerne neznáme mená ako Cardo, Nick Brongers, YeX či Drakeov obľúbený Boi-1da. Obe uvedené skladby sú zároveň súčasťou projektu s názvom Scary Hours, na ktorého pokračovanie, ak nejaké bude, sa už tešíme. 

6 God je teda oficiálne späť, aj keď nikdy nebol preč a vy si môžete vychutnať jeho najnovší počin nadväzujúci na skladby Sings z prehliadky Louis Vuitton, No Complaints s Offsetom na beate od Metro Boomina a banger To the Max od DJ-a Khaleda.  

Podarený je okrem samotných skladieb taktiež artwork kombinujúci dva fonty.

Domov
Zdieľať
Diskusia