Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. januára 2018, 16:25
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Rozzúrený majiteľ hotela zakázal vstup všetkým youtuberom a influencerom. Ich drzosť a bezohľadnosť by si vraj nikdy nedovolil

ZAUJÍMAVOSTI YOUTUBE
Uložiť Uložené

"Nájdi si radšej reálnu prácu, ktorá ti zaplatí jedlo a ubytovanie."

Žijeme v dobe, kedy sa influenceri stali súčasťou každodenného života mnohých z nás. Plno ľudí si po práci či škole zapne nejaký seriál či video na YouTube, sledujú nás z bilbordov či reklám a mimoriadne aktívni sú aj na sociálnych sieťach. Influenceri sú tak v podstate všade a niektorí z nich sa tak zrejme často stávajú trošku namyslenými. Minimálne takým dojmom totiž pôsobí e-mail vlogerky elledarby.

Tá sa totiž chcela ubytovať v írskom hoteli The White Moose, no platiť sa jej chcelo o niečo menej. Rozhodla sa tak kontaktovať majiteľa hotela Paula Stensona a navrhnúť mu ubytovanie zadarmo, výmenou za zmienenie podniku na jej sociálnych sieťach. Predstavila sa pritom ako influencer a ani sa nenamáhala spomenúť svoje meno, čo Paula poriadne rozčúlilo.

Odpísal jej drsné nie a rétoricky sa spýtal, kto zaplatí všetko služobníctvo hotela a energie, pretože jej YouTube kanál to rozhodne nebude. V ďalšom príspevku sa zasa vyjadril, že by si mala radšej nájsť reálnu prácu, vďaka ktorej by bola schopná zaplatiť jedlo a ubytovanie.

Tam to však ani zďaleka nekončí, pretože sa Elle rozhodla z celého zážitku urobiť video, v ktorom rozoberá situáciu. To publikovala, sama sa ku všetkému priznala a prístup riaditeľa hotela striktne odsúdila, čo Paula pohoršilo až natoľko, že prostredníctvom stránky hotela vydal veľmi jasný oznam.

Odporúčané
Bayashi je kráľ varenia, ktorý nepovie ani slovo. S natáčaním začal vďaka nešťastnej náhode, dnes zarába milióny Bayashi je kráľ varenia, ktorý nepovie ani slovo. S natáčaním začal vďaka nešťastnej náhode, dnes zarába milióny 15. februára 2024, 12:30

Zákaz vstupu akýmkoľvek blogerom. Či už ide o vlogerov, instagramové hviezdy alebo youtuberov, do okolia The White Moose sa jednoducho nesmú priblížiť. Ako približuje Paul, sú drzí, bezočiví a bezohľadní a on by si nikdy nedovolil požiadať o nič zadarmo. Príspevok na sociálnych sieťach videli už tisíce ľudí a prekvapivo, väčšina z nich Paula odsúdila, pretože im jeho odpoveď prišla až príliš ofenzívna a urážlivá.

Domov
Zdieľať
Diskusia