Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. januára 2018, 14:27
Čas čítania 0:00
Radka T.

Modelka Nina Agdal sa nedostala na obálku magazínu, pretože nie je dosť štíhla. Krutému priemyslu poslala tvrdý odkaz

MÓDA
Uložiť Uložené

Nič také ako správna veľkosť podľa modelky neexistuje.

Módny i vydavateľský priemysel dokáže byť poriadne tvrdý, o čom sa teraz presvedčila aj dánska modelka Nina Agdal známa zo spoluprác so Sports Illustrated či Victoria’s Secret. Kráska si po najnovšom negatívnom zážitku nenechala rozhorčenie iba pre seba, ale so svojimi pocitmi a názormi sa zverila i na svojom Instagrame. 

Modelka opísala, ako pred pár mesiacmi kývla na spoluprácu s kreatívnym tímom a bola nadšená zo spolupráce. Fotografovaniu pre nemenovaný projekt verila, no sklamanie prišlo po tom, čo jej agent obdržal e-mail, že jej fotky nebudú publikované a kráska sa nedostane na obálku.

Podľa vydavateľa, ktorého však modelka nemenovala, sa vraj jej vzhľad odlišuje od jej portfólia a problémom malo byť i to, že Nina nebola vhodná pre pripravené veľkosti vzoriek oblečenia, respektíve sa do nich nezmestila.  „Som sklamaná z drsnej reality tohto prostredia,“ zverila sa na svojom Instagrame.

Modelka o sebe tvrdí, že nikdy nebola príliš vychudnutá, no teraz, keď už dosiahla vek 25 rokov, sa cíti konečne pohodlne a zdravšie ako kedykoľvek predtým. Na svoje krivky je hrdá, no zároveň maká v posilňovni, aby bola pevná a udržala si zdravý rozum. Rozhodne je však podľa svojich slov na tom lepšie, ako keď mala 16 rokov a nezdravé či nedostatočné stravovacie návyky. 

Nina sa zverila, že zápasila s úzkosťou a teraz by rada ľuďom po celom svete pripomenula, že neexistuje nič také ako správna veľkosť. Podľa nej by nikto nemal byť kvôli svojmu telu ponižovaný bez ohľadu na to, či ide o módny priemysel, alebo reálny život. 

Domov
Zdieľať
Diskusia