Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. januára 2018, 14:39
Čas čítania 0:00
Diana H

Gal Gadot známa aj ako Wonder Woman sa stala novou tvárou kozmetiky Revlon. Na prvom oficiálnom videu vyzerá božsky

MÓDA GAL GADOT KOZMETIKA A STAROSTLIVOSŤ O KOŽU
Uložiť Uložené

Izraelská modelka a herečka si zahrala v medzinárodnej kampani pre novú kolekciu s názvom Live Boldly.

Herečka, manželka a matka - Gal Gadot (známa hlavne ako Wonder Woman) náš už v úvode nového roka prekvapila obrovskou správou. Oznámila, že sa stala novou tvárou a zároveň ambasádorkou svetovej značky Revlon.

Izraelská modelkaherečka si zahrala v medzinárodnej kampani pre novú kolekciu s názvom Live Boldly. Táto kolekcia je navrhnutá tak, aby inšpirovala ženy byť vášnivejšie, pozitívnejšie, silnejšie a samozrejme štýlovejšie. Ide o dekoratívnu kozmetiku, ako rôzne mejkapy, riasenky, či rúže. Podľa Gal Gadot mejkap veľmi úzko súvisí s feministickým kultúrnym posunom.

„Čokoľvek, s čím sa cítite viac sebavedomé, krajšie a lepšie, má súvislosť s feminizmom.“ Povedala pre WWD magazín. Slovo feminizmus je častokrát nesprávne interpretované a ľudia ho vnímajú inak. Mám priateľky, ktoré tvrdo pracujú na svojej kariére, zároveň sú aj matky a všetko zvládajú naraz. Boja sa povedať, že sú feministky.“

„Značku Revlon veľmi dobre poznám, pretože si ju pamätám odkedy som začala nosiť makeup,“ povedala Gal pre WWD magazín a takisto spomenula, že aj jej mama, či stará mama ju používajú a obľubujú.

Odporúčané
TOP 10 riaseniek, ktoré patria medzi najlepšie hodnotené na trhu. Za niektoré dáš len 10 eur TOP 10 riaseniek, ktoré patria medzi najlepšie hodnotené na trhu. Za niektoré dáš len 10 eur 21. marca 2024, 11:30

Gal v novej kampani vyzerá naozaj úchvatne. Je vidieť, že na sebe tvrdo pracuje. Vo videu spomenula, že kolekcia pre ňu znamená byť sebavedomá, pozitívna a motivuje ju ísť za snami, ktoré má.

„Cítim sa hrdo a pyšne, že môžem byť súčasťou Revlon rodiny,“ dodala.

Domov
Zdieľať
Diskusia