Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. januára 2018, 10:51
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Precedens Tour bude veľkolepá. Náročnú svetelnú show plnú efektov je možné zorganizovať len v šiestich kluboch na Slovensku a v Česku

REFRESHER EGO
Uložiť Uložené

Pôjde pravdepodobne o najnákladnejšiu slovenskú tour, na ktorú však fanúšikovia nebudú chcieť zabudnúť.

Ku každému úspešnému albumu bezpochýb patrí aj obrovské turné, ktoré však nemusí byť nutne obrovské v počte zastávok. Samotní interpreti aj fanúšikovia si čoraz viac obľúbili väčšie priestory, čomu sa prispôsobil aj Ego. Jeho debutové sólo s názvom Precedens sa teda v priebehu marca dočká oficiálneho turné so šiestimi zastávkami, pričom polovica z nich sa nachádza na Slovensku a druhá v Česku.

No a keďže je v súčasnosti trendom dávať Tour a krstom aj nejakú tú pridanú hodnotu, Ego si spoločne s tímom SORRYWECAN na čele s režisérom a producentom Rolandom Wranikom povedali, že najlepšie bude spraviť to tak, aby fanúšikovia na umelecký zážitok nikdy nezabudli. Výsledkom teda bude náročná a nákladná svetelná šou naprogramovaná profesionálmi presne na milisekundy s hudbou, ktorá sa bude hrať s efektami aj schopnosťou ľudí vnímať odrazy svetla. 

Zároveň si už na všetky koncerty môžeš zakúpiť lístok v predpredaji za zatiaľ zvýhodnenú cenu. V prípade, že sa chystáš do Prešova, Banskej Bystrice alebo Bratislavy, tak utekaj na ticketportal.sk a pokiaľ máš namierené do Prahy, Brna či Ostravy, tak správna adresa je ticketportal.cz.

Banská Bystrica - 3.3.

Brno - 9.3.

Prešov - 10.3.

Ostrava  -16.3. 

Praha - 23.3.

Bratislava - 24.3. 

 

Precedens Tour bude veľkolepá. Náročnú svetelnú show plnú efektov je možné zorganizovať len v šiestich kluboch na Slovensku a v Česku
Domov
Zdieľať
Diskusia