Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. januára 2018, 10:41
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Tekashi si ide po ďalšie desiatky miliónov views novým videosinglom

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

Pred pár mesiacmi ešte neznámy dúhový interpret teraz búra rebríčky a zbiera shout outy od tých najlepších.

Pre FCK THEM bol rok 2017 veľmi zásadný hneď z viacerých dôvodov a keďže sú chalani známi svojou bojovnosťou na viacerých frontoch, prevapili nás hneď viackrát. Za všetko spomenieme úspech a následné ukončenie série eventov s titulom Fashion DEALã, vydanie Glebovho a Sameyovho projektu v rámci domácej rapovej scény a Tekashiho presadenie sa na tej zahraničnej. 

No a práve o poslednom menovanom sa budeme baviť dnes, keďže si po úspechu z predošlých singlov pripravil pre fanúšikov aj ďalší, pričom tentokrát hosťuje dvojica Fetty Wap a A Boogie Wit Da Hoodie. Tekashiho si postupne začínajú všímať a poukazovať naň aj áčkoví zahraniční raperi, vďaka čomu dnes jeho klipy zaznámenávajú desiatky miliónov views a inak tomu asi nebude ani v prípade KEKE

o mesiac by sme sa vraj mali dočkať aj prvého celistvého projektu z jeho dielne a chystá sa tiež dlhá tour po amerických mestách. 

Domov
Zdieľať
Diskusia