Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. januára 2018, 13:29
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Posmrtný singel Lil Peepa má magickú atmosféru a dokáže chytiť za srdce

HUDBA SPOTLIGHT
Uložiť Uložené

Spolupráca, ktorú by ste zrejme neočakávali, ale určite stojí aj za viac ako len jedno vypočutie.

Okolo smrti mladého amerického rapera a speváka Lil Peepa sa toho popísalo už skutočne mnoho, pričom jej dôvodom bolo predávkovanie. Len 21-ročný Gustav Elijah Åhr, ktorý v podstate zadefinoval svoj vlastný hudobný štýl plný smútku a bolesti, si v priebehu, bohužiaľ, veľmi krátkej kariéry získal uznanie viacerých slávnejších kolegov. Spomenúť spomedzi všetkých môžeme napríklad Stoneyho či Marshmella, s ktorým dokonca tesne pred nečakaným koncom svojho života stihol nadviazať spoluprácu.

Kolaborácia medzi Gustavom a známym EDM producentom bola oznámená samotným tvorcom hudby ešte koncom minulého roka a dnes konečne vyšla. Skladba nesie názov Spotlight a pri prvom počúvaní nám po tele behali zimomriavky. Kvalitatívne zásluhy avšak nemôžeme pripísať len rapujúcemu Peepovi, ale taktiež Marshmellovi, ktorý opustil svoju komfortnú zónu a vytvoril vec so skvelou atmosférou.

P.S. - Skladba je venovaná Gusovej matke, rodine, priateľom a fanúšikom.

"Loving you is like a fairytale
I just can't pick up the phone again
This time I'll be on my own, my friend
One more time, I'm all alone again"

Domov
Zdieľať
Diskusia