Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. januára 2018, 20:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Jofre vydáva sólový album! V nasledujúcich dňoch zverejní skladby v akustickom prevedení, ktoré zavŕši kompletným projektom

HUDBA
Uložiť Uložené

Piešťanský raper a hudobný producent konečne prichádza s informáciami o svojom prvom sólovom albume 92101.

Väčšina rapových fanúšikov prvýkrát zaregistovala meno Ján Lednický na projekte Podzemgang z roku 2015. Nájdu sa však aj takí, ktorí vedia, že ide o majstra Slovenska v hre na klavír, pre ktorého bola hudba vždy dôležitým elementom života. Časom si vytvoril aj rapové alterego Jofre a potešil nás viacerými sólovými skladbami, kde dokázal, že nie je len kvalitný producent, ale aj interpret. 

Po sérii kvalitných singlov sa však odmlčal, no my sme po celý ten čas vedeli, že piešťanský rodák tvrdo maká na albume a čakali sme vlastne až do dnešného dňa, kedy vám už konečne môžeme s potešením oznámiť, že jeho debut je vo finále. 

Ešte predtým, ako sa ho vôbec dočkáme, si pre nás pripravil aj jedinečnú prezentáciu vlastného projektu. V priebehu nasledujúcich dní nám bude prakticky až do samotného vydania naplánovaného na 15.1. predstavovať aktustické verzie niektorých skladieb a prvá je na programe hneď dnes. Ide o staršiu vec 92101 so skutočne vydareným živým prevedením a my sa už teraz nevieme dočkať ďalších trackov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia