Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. januára 2018, 18:48
Čas čítania 0:00
Radka T.

Má len 6 rokov, no už teraz je hviezdou na sociálnych sieťach. Benovi rodičia dúfajú, že ich syna čaká skvelá budúcnosť

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Aj keď sa len nedávno naučil čítať a písať, fanúšikovia sú z neho vo vytržení.

Ben Hampton má len šesť rokov, no už teraz je z neho hotová celebrita sociálnych sietí. Od februára minulého roku, keď mu jeho otec založil účet na Instagrame, stihol chlapček získať už 700-tisíc sledovateľov. Úspech žne aj na YouTube. Vôbec pri tom neprekáža, že len nedávno sa naučil čítať i písať.

Svetové médiá si pri Benovi kladú otázku, ako sa vôbec mohol malý chlapec bez väčších technických znalostí stať takým slávnym. Odpoveď by na to mohol dať jeho otec Branden, ktorý pracuje ako konzultant sociálnych sietí. Práve on svojmu rozkošnému synovi založil účet na Istagrame. Videl v ňom totiž veľký potenciál. Fotky jeho syna z ukončenia predškolskej dochádzky si totiž vyslúžili množstvo lajkov na účtoch oboch rodičov.

Chlapček neuverejnil ani jeden vlastný príspevok, napriek tomu obrázky dokumentujúce jeho život žnú obrovské úspechy. Mikiny či topánky podpisuje len akousi čmáranicou, no jeho fanúšikovia sú z toho aj tak vo vytržení. Keď sa niekde objaví, kričia jeho meno, len čo vyjde z auta, obklopia ho a jasajú.

Popularitu na YouTube mu zaručilo aj hosťovanie vo videách Jaka Paula, brata kontroverzného Logana Paula. Na sociálnych sieťach ľudia zase obdivujú jeho štýlové outfity, ktoré chlapčekovi vyberá mama. Každé ráno strávi prípravou a fotografovaním oblečenia aspoň 15 minút. Rodičia však zdôrazňujú, že si neurobili zo syna finančný nástroj, považujú ho skôr za prirodzeného baviča.

„Chceme, aby robil to, čo ho baví a aby mal z toho výhody, keď bude starší. Peniaze zarába pre seba,“ vyjadril sa Brendon. Jeho syn tvrdí, že ak by aj náhodou postupom času stratil fanúšikov, nebude z toho rozrušený. Rodičia však dúfajú, že postupom rokov bude ich syn na sebe pracovať a rozvíjať svoju jedinečnú kariéru, teda, že sa nebude spoliehať len na nich.

Domov
Zdieľať
Diskusia