Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. januára 2018, 18:28
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

V uliciach Bratislavy sme zisťovali, aký majú Slováci vzťah k móde a kde zvyknú nakupovať

REFRESHER BRATISLAVA MÓDA SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Ako sa obliekajú Slováci a čo si myslia o móde v našich končinách?

Do ulíc hlavného mesta sme sa vrátili aj v novom roku a pevne veríme, že sa s anketami v nasledujúcich dvanástich mesiacoch dopracujeme aj do iných väčších aj menších slovenských miest. Už o pár dní zároveň začína naša zimná výprava po republike, v rámci ktorej navštívime nádhernú prírodu okolo Tatier, a tak určite sleduj náš instagram, prostredníctvom ktorého si môžeme dohodnúť stretnutie. 

Dnes vám však dávame do pozornosti video z chladnej januárovej Bratislavy, keďže sme sa pred pár dňami spoločne s Barborkou vybrali do centra, aby sme po dlhej dobe zistili, ako sú na tom Slováci s módou. Najprv sme sa ich opýtali, čo majú na sebe a odkiaľ tieto kúsky pochádzajú a následne ešte ochotne odpovedali aj na otázky týkajúce sa ich názoru na vývoj módy v našej krajine

Myslíš si, že sa mladí obyvatelia hlavného mesta Slovenska dokážu obliekať aj v zime? Tvoj pohľad nám pokojne priblíž v priestore pre diskusiu.

Domov
Zdieľať
Diskusia