Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. januára 2018, 18:02
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Alternatívny záver hororového hitu It vnadí na hrozbu menom Pennywise. Zlomyselný klaun čaká v temných útrobách kanálov na svoju chvíľu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Jeho pomsta bude krutá a neodvratná.

Warner Bros a New Line Cinema už dávnejšie potvrdili pokračovanie hororovej snímky It. Druhej časti sa podľa predbežného určenia dočkáme 6. septembra (září) 2019. Návrat hlavného záporáka Pennywisea nie je teda žiadnym veľkým tajomstvom. Diváci, ktorí sa s klaunom v kinosále stretli prvýkrát a nepoznali dej knižnej predlohy si však mohli po skončení filmu utvoriť mylný názor.

Alternatívny záver ale viac než zreteľne poukazuje na to, že Pennywise ešte nepovedal svoje posledné slovo. Ukončiť jednotku takýmto zbytočným cliffhangerom by však bolo iba obyčajným klišé, a tak sme radi, že si túto scénu môžeme skôr vychutnať iba prostredníctvom bonusových materiálov. Ako sa vám pozdáva?

Domov
Zdieľať
Diskusia