Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. januára 2018, 14:18
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Chris Hemsworth miluje Thora a chce v úlohe ostať aj po Avengers 4, kedy mu v MCU končí zmluva

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dlhoročný predstaviteľ postavy Thora nedávno dokončil všetky svoje scény pre komiksovku Avengers 4. Zároveň mu však vypršala zmluva so štúdiom. Ako sa herec vyjadril k svojej budúcnosti pod hlavičkou Marvel Studios?

Očakávaná komiksovka Avengers: Infinity War si svoju veľkolepú premiéru síce odbije už koncom tohto apríla, no tá doposiaľ nepomenovaná tímovka, ktorá na príchod hrôzostrašného Thanosa nadviaže v roku 2019, sa v týchto chvíľach ešte len natáča. No a zatiaľ čo niekoľko hercov aj naďalej zarezáva pred kamerami, taký Chris Hemsworth už všetky Thorove scény dokončil. Spoločne s jeho odchodom z natáčania však súvisí aj jedna nemilá skutočnosť ohľadom jeho zmluvy, ktorá teraz po dlhých siedmich rokoch vypršala.

Znamená to teda Chrisov definitívny koniec v MCU, alebo stále existuje šanca, že sa k svojej postave v budúcich snímkach vráti? Nuž, otázky podobného typu na seba nenechali dlho čakať ani pri propagácii Hemsworthovej vojnovej drámy 12 Strong, kedy dal herec jasne najavo svoj záujem pokračovať s Marvel Studios ďalej. Viac sa už ale dozviete z jeho slov nižšie.

Chris Hemsworth miluje Thora a chce v úlohe ostať aj po Avengers 4, kedy mu v MCU končí zmluva
Zdroj: Marvel Studios

Natáčanie Avengers 4 som ukončil doslova iba pred niekoľkými dňami, no zároveň vypršala aj moja doterajšia zmluva s Marvel Studios. Dva či tri filmy dozadu som si hovoril, že ich ešte zopár zvládnem. A hoci ma to bavilo, cítil som sa tak trochu obmedzený. Po mojej poslednej skúsenosti s Taikom a po týchto posledných dvoch Avengers filmoch mám však pocit, že sme postavu Thora prepracovali hneď niekoľkokrát. Dokonca aj v Avengers 3 a 4 prejde určitým vývojom. Takúto príležitosť vo filmovej sérii často nemáte. Rozhodne si teda uvedomujem ten opätovný nával vzrušenia aj nadšenia, a to viac než kedykoľvek predtým. Teraz síce ide o Avengers, ten príbeh a postavy v ňom, myslím si však, že stále je tu hlad po ďalších Thorových dobrodružstvách. Otvorila sa pred ním totiž široká škála možností a môže sa vydať kamkoľvek.

Samozrejme, zmluva môže byť opäť predĺžená, no ako už všetci nadšenci komiksových filmov veľmi dobre vedia, Marvel Studios plánuje s príchodom Avengers 4 ukončiť jednu veľkú éru, čo by mohlo znamenať aj smrť tých postáv, ktorých hereckým predstaviteľom vypršala zmluva. Z Chrisových vyjadrení však môžeme dedukovať, že by chcel s Thorom pokračovať aj v budúcnosti.

Chris Hemsworth miluje Thora a chce v úlohe ostať aj po Avengers 4, kedy mu v MCU končí zmluva
Zdroj: Marvel Studios

Do celej situácie ale môže nejakým spôsobom zasiahnuť aj megaobchod medzi spoločnosťami Disney a 21st Century Fox, vďaka ktorému sa budú môcť mutanti z X-Men filmov objaviť po boku Avengers (ak to už teda Kevin Feige a spol. nemajú dávno premyslené). To už sa však dostávame do roviny nekonečných dohadov a nezodpovedaných otázok, takže sa tým momentálne ani nemá zmysel veľmi zaoberať. Aký máte názor na vyjadrenie Hemswortha? Chceli by ste sa s Thorom stretávať v MCU aj naďalej, alebo skôr beriete vypršanie jeho zmluvy ako pozitívum? Určite nám dajte vedieť v komentároch.

Domov
Zdieľať
Diskusia