Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. januára 2018, 12:37
Čas čítania 0:00
Lucia Čakyová

Partneri svetoznámych modeliek: Zoznámte sa s mužmi, ktorí si získali srdcia krások ako Adriana Lima či Kendall Jenner

Uložiť Uložené

Športovci, podnikatelia, modeli. Posvietime si na mužov, ktorí majú doma najkrajšie ženy sveta.

Candice Swanepoel, Kendall Jenner, Emily Ratajkowski či Gigi Hadid. To je len zlomok najúspešnejších modeliek súčasnosti. Aj vás niekedy zaujímalo, s kým tvoria pár najkrajšie ženy planéty? Potom ste tu správne, pretože v tomto článku si posvietime na ďalšie štyri modelky a ich partnerov.

Modelky majú vskutku hektický život, behajú z jednej módnej prehliadky na druhú a letiskové haly sú ich druhým domovom. Väčšina z nich si svoje súkromie prísne stráži. No aj Adriana Lima na svoj Instagram sem-tam pridá selfie so svojím partnerom. V dnešnom článku sa pozrieme na to, kto sú muži stojaci po boku krások ako je Adriana Lima, Lindsay Ellingson, Luma Grothe a Kendall Jenner. Pokiaľ vás zaujímajú ďalší partneri modeliek, ktorých sme vám už v minulosti predstavili, klikajte tu.



Metin Hara (Adriana Lima)

Brazílsku topmodelku Adrianu Limu snáď ani nemusíme predstavovať. Na našej stránke sme jej meno skloňovali nespočetne veľakrát a je jasné, že ide o jednu z najkrajších a najúspešnejších modeliek súčasnosti. Kto je však partner, ktorý stojí po jej boku? Metin Hara pochádza z Turecka a živí sa ako guru, liečiteľ, spisovateľ a herec. S topmodelkou tvoria pár približne od minulého leta. 

 

Leo & Bamba & Metin Oldukça serseri bir çeteyiz. // Coolest gang ever.

Príspevok, ktorý zdieľa Metin Hara (@metinhara),

Sean Clayton (Lindsay Ellingson) 

Lindsay Ellingson spolu s Mirandou Kerr kedysi patrili k stálym anjelikom Victoria's Secret, až kým ich nevystriedala nová generácia modeliek. Lindsay sa v súčasnosti okrem modelingu venuje najmä svojej kozmetickej značke Wander Beauty. V roku 2014 si vzala podnikateľa a bývalého športovca Seana Claytona. 

Nick Youngquest (Luma Grothe)

Ešte pred tým, než sa dostaneme k záveru článku, sa pozrieme na brazílsku topmodelku a jej partnera. Luma Grothe sa pred rokom objavila na prehliadke Victoria's Secret a preslávila ju najmä spolupráca so značkou L'Oréal Paris. Už dlhšiu dobu ju môžeme vídať po boku austrálskeho modela a bývalého profesionálneho hráča rugby.

Blake Griffin (Kendall Jenner) 

Kendall Jenner má podpísaný multimiliónový kontrakt so značkou spodnej bielizne La Perla, dvakrát po sebe sa objavila na najkrajšej šou roka Victoria's Secret a pravidelne zdobí prehliadkové móla najprestížnejších značiek. Aj to z nej robí jednu z najúspešnejších modeliek súčasnosti. Približne od septembra sa stretáva s hviezdou NBA Blakeom Griffinom. Na sociálnych sieťach by ste ich spoločnú fotku hľadali márne. Pár si svoje súkromie prísne stráži aj napriek tomu, že Kendall je neustále pod drobnohľadom médií.

Domov
Zdieľať
Diskusia