Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. januára 2018, 20:37
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Prečo ľudia drogujú, keď ich to zabíja? Takto vzniká nebezpečná závislosť (Video)

ZAUJÍMAVOSTI DROGY KOKAÍN ZÁVISLOSTI
Uložiť Uložené

V našom animovanom videu sa dozvieš všetko o jednej z najväčších hrozieb moderného sveta.

Kokaín, heroín, metamfetamín či "obyčajné" piko. Všetci vieme, že aj keď tieto látky dokážu priniesť fantastické uvoľnenie, na naše telo nemajú z akéhokoľvek hľadiska pozitívny vplyv a radšej by sme sa im mali zďaleka vyhýbať. Okrem toho, že mnoho z omamných látok škodí nášmu telu fyzicky, vytvárajú si tiež závislosť.

Určitým vplyvom na mozog si zaisťujú, aby sme ich neprestávali požívať, pretože ľudia, ktorí sú na nich už závislí, si svet bez omámenia zázračným práškom jednoducho nedokážu predstaviť. Omnoho viac prekvapujúcich podrobností si vypočuješ v pútavom videu v našom novom projekte "Vedel si?". Ten môžeš na pravidelnej báze nachádzať na našom YouTube.

Okrem vzdelávania ťa však na ňom učíme obliecť sa na maturitný ples, v podrobných videorozhovoroch prinášame myšlienky slovenských raperov či influencerov, backstage ich koncertov, no pritom nezabúdame na streetstyle módu, filmy či úchvatné krásy nášho Slovenska. Náš YouTube kanál sa skrátka bez debaty oplatí odoberať a práve Peťo z kanálu BeWise a jeho najnovšie video, kde ti vysvetlí všetky záhady a tajomstvá závislosti, je toho ďalším dôkazom.

Domov
Zdieľať
Diskusia