Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. januára 2018, 11:55
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Margot Robbie by údajne aj zabíjala, len aby mohla spolupracovať s Quentinom Tarantinom. Zahrá si v jeho novom filme herečku Sharon Tate?

FILMY A SERIÁLY MARGOT ROBBIE QUENTIN TARANTINO
Uložiť Uložené

Tarantino údajne herečke rolu už ponúkol.

O deviatom filme Quentina Tarantina sme si už toho povedali viac. Zatiaľ stále nevieme, ako sa bude nová Quentinova snímka volať, ani kto si v nej napokon zahrá. Nie je však veľkým tajomstvom, že režisér by chcel do jednej z hlavných úloh obsadiť Margot Robbie. Tá by si mala strihnúť herečku Sharon Tate, ktorá bola zavraždená nasledovníkmi sekty psychopatického Charlesa Mansona. Na pozadí krvavej vraždy sa má následne odohrávať príbeh dvoch hercov snažiacich sa preraziť vo filmovom biznise.

Margot Robbie by údajne aj zabíjala, len aby mohla spolupracovať s Quentinom Tarantinom. Zahrá si v jeho novom filme herečku Sharon Tate?
Zdroj: Neon

Margot Robbie sa doteraz na margo Tarantinovej novinky nevyjadrovala, ale keď pri interview s portálom The Hollywood Reporter dostala otázku, či bude so známym režisérom spolupracovať, tak sa široko usmiala, hoci priamu odpoveď nedala. „Nič nie je oficiálne,“ prezradila. „Ale ja by som aj zabíjala, len aby som s ním mohla spolupracovať!“ zažartovala na záver.

Okrem Robbie sa okolo projektu motajú aj také esá, ako Tom Cruise, Samuel L. Jackson, Leonardo DiCaprio či Brad Pitt. Keďže sú však v prípade Margot spolupráci naklonené obe strany, je pravdepodobnosť, že krásnu herečku v novej Tarantinovke naozaj uvidíme, predsa len vyššia. Na oficiálne vyhlásenie si však budeme musieť počkať.

Domov
Zdieľať
Diskusia