Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. januára 2018, 11:52
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Geoff Johns už nemá pri budovaní filmového DC univerza hlavné slovo. Nahradí ho producent hororových hitoviek The Conjuring či It

FILMY A SERIÁLY DC DC KOMIKSOVKY
Uložiť Uložené

Sklamanie z Justice League prináša prvé zmeny.

Zdalo sa, že angažovanie Geoffa Johnsa na hlavného šéfa DC univerza by mohlo tomuto vesmíru vliať nový elán do žíl. Koniec koncov, Johns pomáhal so scenárom pre Wonder Woman, a tá sa v zámorí stala obrovským kritickým aj diváckym hitom. Zdalo sa, že Warner Bros. konečne našlo toho pravého človeka. Ale ako sme si už pri DCEU mohli zvyknúť, všetko je opäť inak. Geoff Johns a jeho kolega Jon Berg totiž už nebudú mať hlavné slovo. Štúdio sa pre tento ťah rozhodlo po finančnom sklamaní z Justice League.

Geoff Johns už nemá pri budovaní filmového DC univerza hlavné slovo. Nahradí ho producent hororových hitoviek The Conjuring či It
Zdroj: Warner Bros.

Johns však stále zostáva na kreatívnom poste v DC a aj naďalej sa bude ako poradca podieľať na chystaných filmoch. Kto ho ale nahradí? Bude to producent Walter Hamada. Ten má na konte také hity, ako It či The Conjuring. Podľa posledných informácií bude Hamada dohliadať na všetky komiksové filmy, ktoré vzídu zo stajne Warner Bros. (teda nielen na DC), keďže v štúdiu údajne pociťujú ohromnú frustráciu z toho, že ich filmy nedokážu konkurovať Marvelu. Warnerovci sa teda teraz upierajú hlavne na chystané projekty (Aquaman, Wonder Woman 2 a Shazam), ktorými sa svoje univerzum pokúsia zachrániť. Podarí sa? Na to si ešte budeme musieť počkať, ale nádej umiera posledná.

Domov
Zdieľať
Diskusia