Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. januára 2018, 14:55
Čas čítania 0:00
Radka T.

Bohaté londýnske detičky provokujú okázalým luxusom. V novom roku sa nezabudli pochváliť ani superdrahými autami

ZAUJÍMAVOSTI FINANCIE LONDÝN PENIAZE
Uložiť Uložené

Zbohatlíci z Londýna odštartovali nový rok vo veľkom štýle.

Narodiť sa do poriadne bohatej rodiny nemusí byť na škodu. Vedia o tom aj detičky boháčov, ktoré už asi nevedia, čo od dobroty. Nakupujú si alebo užívajú len tie najdrahšie veci, samozrejme, neváhajú sa nimi pochváliť aj na sociálnej sieti.

Vďaka profilu ako Rich Kids of Instagram si môže ktokoľvek pozrieť, aké bohatstvo majú k dispozícii deti, ktoré sa narodili do majetnej rodiny. Či ich rodičia získali svoje majetky legálnou cestou, to je už druhá vec. Ale ani to detičkám nebráni pochváliť sa svojím životom na Instagrame.

Okrem profilu Rich Kids of Instagram existujú aj rôzne jeho odnože, rozdiel je už len v tom, z ktorej krajiny mladí zbohatlíci sú. Zaujímavým profilom je preto aj Rich Kids of London. Ten v posledných dňoch zaplavili provokatívne fotky, kde zohrávajú hlavnú úlohu najmä drahé autá. Jedno z nich necháva odfúknuť obrovské množstvo peňazí, ktoré za ním poletujú vo vzduchu. Bohaté londýnske detičky si ich totiž môžu dovoliť vyhadzovať ako smeti.

Nechýbajú však ani ďalšie provokatívne fotky. Luxusné technologické hračky, let v súkromnom lietadle či exotická dovolenka - s peniazmi svojich rodičov je možné všetko. A kým bežní smrteľníci si s príchodom januára dávajú ciele, ako konečne aspoň niečo ušetriť, londýnske bohaté detičky odštartovali nový rok vo veľkom štýle

Domov
Zdieľať
Diskusia