Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. januára 2018, 10:15
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Katalógy Victoria's Secret boli vždy plné príťažlivých žien. Zvodné modelky sa nachádzajú aj v jednom z úplne prvých

REFRESHER VICTORIA'S SECRET
Uložiť Uložené

V roku 1979 boli katalógy ešte plné prirodzenej krásy.

Založená ešte v júni roku 1977 Royom Raymondom a jeho manželkou Gaye, Victoria's Secret je dnes značkou, ktorú pozná takmer každý. Americký dizajnér a výrobca ženského spodného prádla a iných produktov určených pre nežné pohlavie je najväčším predajcom v tejto kategórii, čo sa týka Spojených štátov amerických.

Samotné produkty však nie sú jedinou známou ikonou značky Victoria's Secret. Rozhodne totiž treba spomenúť aj ich katalógy, prehliadky a predovšetkým dámy, modelky, ktoré značku úspešne prezentujú. Pravidelné prehliadky portfólia Victoria's Secret predstavujú poriadne očakávanú udalosť, v ktorej sa ľudia nielenže dozvedajú o nových produktoch, no tiež sa pokochajú pohľadom na prezentujúce dámy.

Samozrejme, dnes už väčšina značiek používa šikovné ruky zručného grafika či plastického chirurga, aby svoje dámy dotiahli k dokonalosti, či už na obrázku alebo v realite, no my sa teraz vďaka zbierke portálu vintag.es vrátime ešte do roku 1979, kde vtedajší katalóg Victoria's Secret odhaľuje skutočnú a prirodzenú ženskú krásu.

Domov
Zdieľať
Diskusia