Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. januára 2018, 10:39
Čas čítania 0:00
Ivan J.

McGregora uvidíme bojovať, až keď minie všetky peniaze. Podľa obávaného súpera sa Ír vyhýba skutočnému súboju

ŠPORT BOJOVÉ ŠPORTY CONOR MCGREGOR MMA UFC
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Nurmagomedov by bol ochotný bojovať proti Conorovi aj zadarmo.

Zápas s Conorom McGregorom neznamená pre bojovníkov v organizácii UFC len príležitosť získať titul šampióna či s tým súvisiacu popularitu, ale je to pre mnohých z nich takisto aj vstup do hry o veľké peniaze. Pretože povedzme si úprimne, kde je slávny Ír, tam sa pohybujú milióny. 

Neporovnateľne väčší zárobok ako z hociktorého iného zápasu predtým, je z tohto dôvodu dostatočnou motiváciou. Avšak, Khabib Nurmagomedov je výnimkou. Dagestánsky bojovník si po poslednom turnaji UFC 219 vylepšil svoj profesionálny rekord už na 25-0, čo ho dostatočne oprávňuje na to, aby nadchádzajúci zápas bol už o titul. Obracia preto svoju pozornosť na Tonyho Fergusona a Conora McGregora, čiže dvojicu, ktorá má v súčasnosti majstrovský opasok v ľahkej váhe vo svojej moci. 

Súboj o titul chce až tak moc, že by sa vzdal aj potenciálneho zárobku zo zápasu s Írom. Nepotrebuje peniaze. Ako vraví, bojuje preto, aby tu zanechal nejaký odkaz a taktiež pre svojich ľudí, históriu, a v neposlednom rade aj pre spomínaný opasok.

Odporúčané
Shem Rock: „Toto nie je hra, ja sa ťa snažím zabiť.“ Kontroverzný zápasník varuje svojho oponenta pred OKTAGONOM 56 Shem Rock: „Toto nie je hra, ja sa ťa snažím zabiť.“ Kontroverzný zápasník varuje svojho oponenta pred OKTAGONOM 56 17. apríla 2024, 15:00

V tvrdeniach však zašiel ešte o kus ďalej, keď sa nechal počuť, že už je unavený z krátkych 3-kolových zápasov. Najradšej by bol vtedy, keby bojoval 50 či 60 kôl. Ak by to organizácia dovolila, pokojne by sa postavil do oktagonu v jeden večer proti Fergusonovi aj McGregorovi.

Vysnívaný súboj fanúšikov MMA však podľa jeho slov tak skoro nehrozí, keďže Notorius sa vraj najbližšie do klietky postaví, až keď minie všetky zarobené peniaze. A keďže zinkasovaná čiastka v "súboji storočia" nepatrí zrovna medzi tú, ktorá sa dá rýchlo utratiť, vytúžený súboj zrejme ešte nejaký čas neuvidíme.

Nurmagomedov preto upriamuje pozornosť na dočasného držiteľa opasku Fergusona. Vďaka sociálnym sieťam však predsa len môžeme sledovať zaujímavý súboj medzi ústrednou dvojicou, keďže si za poslednú dobu adresovali množstvo štipľavých odkazov.

"Teraz každý zabudol na McGregora, pretože nechce čeliť skutočnému súboju. Bojuje len s niekým ako 45-ročný Floyd Mayweather či zhúlený chlapec Nate Diaz, ktorý prehral v UFC 10 zápasov. To je šialené. Mal by brániť svoj titul."

Domov
Zdieľať
Diskusia