Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. januára 2018, 13:34
Čas čítania 0:00
Radka T.

Britské železnice ponúkajú prácu snov. Hľadajú človeka, ktorý precestuje krajinu a dostane za to 11-tisíc eur

ZAUJÍMAVOSTI CESTOVANIE PRÁCA
Uložiť Uložené

Stačí ukázať svoje vlogerské vlohy a práca snov je na dosah.

Popularizácia železničnej dopravy naberá na obrátkach. Kým na Slovensku môžu už dávnejšie vybrané skupiny ľudí využívať bezplatnú prepravu vlakom, len nedávno sme informovali o tom, že mladým ľuďom sa otvorí aj príležitosť cestovať zadarmo po celej Európe vďaka Európskej únii. Svojský spôsob propagovania cestovania vlakom si zvolili aj Briti. V ich prípade sa dá hovoriť nielen o zážitkoch, ale tiež o práci snov. 

S novým rokom sa otvorili príležitosti pre mladých ľudí, ktorí radi cestujú, vlogujú a sršia pozitívnou energiou. Ako totiž informujú britské médiá, národné železnice hľadajú človeka, čo bude cestovať po Veľkej Británii a ešte za to dostane zaplatené. Čo je lepšie, šťastný víťazný kandidát si so sebou môže zobrať aj kamaráta.

Britské železnice ponúkajú prácu snov. Hľadajú človeka, ktorý precestuje krajinu a dostane za to 11-tisíc eur
Zdroj: Pexels

Pracovná ponuka je otvorená pre ľudí vo veku 16 až 25 rokov, prípadne aj viac, avšak musí ísť o študenta. Všetko, čo stačí urobiť, je poslať na túto webovú stránku 60-sekundové video, ktoré zachytáva tvoju poslednú cestu a, samozrejme, ukáže i to, či máš talent na vlogovanie. Prihlásiť sa dá do 11. februára tohto roku.

Odporúčané
Tri Slovenky chceli napraviť diery v školstve. Založili úspešný program, vďaka ktorému si študenti rozbehnú vysnívanú kariéru Tri Slovenky chceli napraviť diery v školstve. Založili úspešný program, vďaka ktorému si študenti rozbehnú vysnívanú kariéru 27. marca 2024, 13:00

Po tom, čo sa podarí vybrať vhodného kandidáta, bude mať viac-menej všetko vo svojich rukách verejnosť. Tá bude rozhodovať o tom, kam a kedy sa vloger vyberie, i aké budú jeho aktivity. Železnice za to sľubujú plat 10-tisíc libier, čo je prepočte 11-tisíc eur.

Britské železnice ponúkajú prácu snov. Hľadajú človeka, ktorý precestuje krajinu a dostane za to 11-tisíc eur
Zdroj: Pexels

Dôvod, prečo sa železnice rozhodli vyrukovať s touto ponukou práve teraz, je prozaický. „V tomto období ľudia začínajú rozmýšľať nad všetkými miestami, ktoré by chceli navštíviť, a nad tým, čo všetko by chceli v roku 2018 dosiahnuť. Január je tiež obľúbený čas, keď ľudia začínajú premýšľať nad svojím posunom v kariére. My sme to chceli skombinovať, a preto ponúkame niekomu možnosť inšpirovať ostatných v objavovaní Británie zábavným a vzrušujúcim spôsobom,“ vysvetlil marketingový riaditeľ národných železníc. 

Hľadá sa preto človek s nadšením pre cestovanie, objavovanie, taký, čo dokáže mať pozitívny vplyv na ďalších ľudí a predať to, čo prezentuje, tým najlepším spôsobom. 

Domov
Zdieľať
Diskusia