Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. januára 2018, 19:14
Čas čítania 0:00
Lucia Čakyová

Dievčatá z našich krajín, do ktorých sa ihneď zamiluješ. Najkrajšie Slovenky a Češky si dokážu ľahko podmaniť Instagram

REFRESHER INSTAGRAM
Uložiť Uložené

Dávka fresh dievčat je tu aj v novom roku.

Ak patríte medzi našich skalných čitateľov, potom vám iste neušlo, že pre vás pravidelne pripravujeme články, v ktorých sa venujeme krásnym slovenským a českým dievčatám na Instagrame. Aj v novom roku sa tak môžete tešiť na zaujímavé profily, ktoré vám určite oživia váš following list. Nasledujúce štyri dievčatá nás zaujali nielen svojou krásou, ale aj životným štýlom, a tak ich určite nezabudnite sledovať. Prejdime na samotný výber.

Poznáš krásnu a zaujímavú Slovenku alebo Češku alebo si ňou ty sama? Chcela by si sa objaviť v ďalšej časti? Instagram nám môžeš posielať na mail [email protected] a možno sa objavíš v ďalšom diele.

@nataliatroppova

Začíname Natáliou zo Slovenska, ktorá momentálne žije na nádhernom Islande. Páči sa vám kombinácia islandskej prírody a ženskej krásy? Potom viete, kde máte klikať.

@nataliabarkolova 

Modelka Natália nás zaujala najmä svojou prirodzenou krásou. Zastupuje ju agentúra Mix Model Managment a vo svojom mladom veku tak stihla navštíviť viaceré svetové metropoly, napríklad kórejský Soul, Rím, čínsky Šen-čen či Madrid.

@nataliesebkova 

Ďalšia zástupkyňa prirodzenej krásy, ktorú tak veľmi obľubujeme. Natalie veľmi rada cestuje, fotografuje a varí, takže na jej profile nehľadajte len klasické selfie fotky, ale zábery všetkého druhu.

@ve.ro_a

Na záver článku vám predstavíme 21-ročnú študentku Veroniku, ktorá vás poteší nielen milým úsmevom. Zaujíma ju aj móda, takže okrem krásnej tváre si môžete na Veronikinom Instagrame pozrieť aj jej outfity.

Anketa:
Ktorý profil ťa zaujal najviac?
1. nataliatroppova
2. nataliabarkolova
3. nataliesebkova
4. ve.ro_a
5. všetky
1. nataliatroppova
10 %
227 Hlasov
2. nataliabarkolova
21 %
493 Hlasov
3. nataliesebkova
14 %
324 Hlasov
4. ve.ro_a
41 %
956 Hlasov
5. všetky
13 %
308 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia