Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. januára 2018, 21:17
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Sergei Barracuda a Pastor zverejňujú dokumentárny film, ktorý mapuje priebeh AK X Tour z backstage pohľadu

HUDBA
Uložiť Uložené

V 25-minútovom backstage dokumente chalani prezentujú svoje bezprostredné pocity z koncertov.

Rok 2017 patril aj chalanom z ostravského zoskupenia AK, ktorí oslavovali desať rokov existencie. Podobné jubileum sa obzvlášť pri rapovej crew patrí zaknihovať a teraz už môžeme konštatovať, že Sergeiovi Barracudovi, Pastorovi a DJovi Bussymu sa to podarilo viac než výborne. Vo vlastnej réžii zorganozovali nadupané AK X Tour, v rámci ktorého predstavili nové aj staré hity počas predĺžených skoro dvojhodinových vystúpení a fanúšikovia nešetrili pozitívnou odozvou. 

Jedna slovenská a deväť českých zastávok zožalo obrovský úspech, no Azurit Kingom myslel naozaj na všetkých a teraz predstavuje aj dokumentárny film, v ktorom mapuje to, čo ste nemali možnosť vidieť na vlastné oči. Množstvo backstage záberov striedajú záznamy zo živých shows a Sergei Barracuda a Pastor sa rozrozprávali o svojich pocitoch z vystúpenia.

Domov
Zdieľať
Diskusia