Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. januára 2018, 13:16
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Potenciálny mladý psychopat uvažuje o vražde svojej priateľky. Zdá sa však, že všetko nakoniec dopadne úplne inak

FILMY A SERIÁLY THE END OF THE F**KING WORLD
Uložiť Uložené

Nový seriál od streamovacieho giganta Netflix pôsobí z traileru skutočne vtipne, čo poviete?

Príbeh čierno-humorného seriálu The End of the F***ing World nás zavedie do života stredoškolákov Jamesa (Alex Lawther - Black Mirror) a Alyssi (Jessica Barden - The Lobster). James o sebe zmýšľa ako o psychopatovi, čo ho časom dovedie k myšlienke vraždy. Vtedy mu do cesty prichádza možná obeť - šialene pôsobiaca Alyssa. Tá ale naopak zvažuje, že by sa do Jamesa časom mohla aj zamilovať. Čo z tohto abnormálne čudesného vzťahu teda nakoniec vznikne? Ako už názov seriálu napovedá, možno aj ten koniec sveta. 

S prvou sériou nás čaká rovných 8 dielov a Netflix svoju premiéru naplánoval na 5. januára (leden) 2018. Na projekte však streamovacia spoločnosť spolupracovala aj s (v našich končinách neznámym) kanálom E4, ktorý všetky epizódy vypustil do sveta už 24. októbra (říjen) 2017. Je pre vás seriál zaujímavou novinkou? Alebo ste ho už nebodaj videli?

 

Domov
Zdieľať
Diskusia