Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. januára 2018, 16:26
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Americký youtuber dal do videa mŕtve telo človeka, ktorý spáchal samovraždu. Osobnosti ho za to kritizujú a odkazujú mu, aby zhorel v pekle

ZAUJÍMAVOSTI YOUTUBE
Uložiť Uložené

Americký tvorca si svoju reputáciu nenávratne poškodil.

Odborníci aj laici neustále každému prízvukujú, že samovražda nie je riešenie, ale ak sa už človek rozhodne predčasne ukončiť svoj život, pomôcť mu vie len veľmi trpezlivý a starostlivý prístup. Nanešťastie, vo svete sa každý deň odohrá množstvo samovrážd a postupom rokov získalo viacero miest špeciálne prívlastky kvôli tomu, že si ich často vyberajú práve samovrahovia.

Jedným z miest, kde sa ľudia pravidelne pripravujú o život je aj japonský les Aokigahara, kde už spáchali samovraždu stovky osôb a práve do tohto lesa sa nedávno vybral aj americký youtuber Logan Paul. Logan bol od začiatku kontroverznou osobnosťou, ale svojím posledným videom prekročil všetky hranice a vyslúžil si reakcie aj nadávky od mnohých známych tvárí.

Logan plánoval v lese kempovať so svojou partiou a zrejme v hĺbke duše dúfal, že sa mu v lese podarí zachytiť mŕtveho človeka, ktorý spáchal samovraždu, aby mohol získať ešte väčšie množstvo zhliadnutí. Skutočne sa mu to aj podarilo, pretože v lese objavil telo muža visiace zo stromu, avšak zachoval sa nemiestne a doslova hlúpo.

Odporúčané
Bayashi je kráľ varenia, ktorý nepovie ani slovo. S natáčaním začal vďaka nešťastnej náhode, dnes zarába milióny Bayashi je kráľ varenia, ktorý nepovie ani slovo. S natáčaním začal vďaka nešťastnej náhode, dnes zarába milióny 15. februára 2024, 12:30


Namiesto toho, aby na telo upozornil príslušné japonské orgány, jednoducho zobral kameru a začal sa na mŕtvole smiať, pričom ju aj z relatívnej blízkosti natočil. Reakcia plná smiechu a nemiestnych poznámok mu neprišla nevhodná, a preto celé video s hrdosťou nahral na internet.

Následne ho však čakali odkazy od osobností ako Aaron Paul, Sophie Turner či PewDiePie, ktorí mu museli verejne pripomenúť, že samovražda nie je vtipná záležitosť a Logan mal radšej celú návštevu zamerať na to, ako samovraždám predchádzať. Tvorca sa už stihol aj ospravedlniť, ale svoju reputáciu zrejme tak skoro nenapraví, pretože známe osobnosti vyzývali jeho fanúšikov aj k tomu, aby ho prestali sledovať.



Domov
Zdieľať
Diskusia