Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. decembra 2017, 17:47
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Štvrtá séria Black Mirror je už dostupná na Netflixe. Jej sprístupnenie bolo oznámené skvelým ironickým videom, ktoré sa lúči s rokom 2017

FILMY A SERIÁLY BLACK MIRROR
Uložiť Uložené

Tvorca seriálu Charlie Brooker a streamovací gigant si pre nás pripravili ešte jednu vynikajúcu ukážku. Tá trefne mieša prejavy verejne známych osobností so zábermi z predošlých sérií.

Ako ste si mnohí už určite všimli, očakávaná štvrtá séria skvelého Black Mirror sa nám na prelome novembra a decembra postupne predstavila šiestimi rôznymi trailermi, ktoré reprezentovali šesticu nadchádzajúcich epizód. No ak ste si nenechali ujsť ani náš doposiaľ posledný článok, tak veľmi dobre viete, že premiéra štvrtej série bola naplánovaná na 29. decembra (prosinca) 2017, čo je dnes. A pri tejto príležitosti si pre nás tvorca Charlie Brooker a Netflix pripravili ešte jedno výborné video.

Sprístupnenie všetkých nových epizód bolo totiž oznámené ironickou a zároveň aj trefne desivou ukážkou s názvom Happy New Year, ktorá efektne mieša prejavy verejne známych osobností so zábermi z predošlých sérií seriálu. Koniec koncov, pozrieť si ju môžete hneď pod textom. Upútavky, plagáty aj popisy jednotlivých epizód nájdete v tomto vlákne a našu recenziu môžete čakať v najbližších dňoch. Máte už štvrtú sériu rozpozeranú, alebo ste ešte nezačali?

Domov
Zdieľať
Diskusia