Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. decembra 2017, 16:45
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Separ číta komentáre metalistov aj homosexuálov, ktorí mu píšu vrúcne odkazy pod videoklipy

REFRESHER SEPAR
Uložiť Uložené

Do posledných Interhejtov aktuálneho roka prijal pozvanie Separ zo skupiny DMS.

V roku 2017 sme výrazne oživili náš YouTube kanál a okrem veľa iných sme spustili aj seriál s príznačným titulom Interhejty. Podobný formát už existuje vo viacerých podobách aj v zahraničí, no a keďže sme boli presvedčení o tom, že sa uchytí aj u nás, vlastne ani nebolo nad čím rozmýšľať. Ako prvého sme oslovili Moma, ktorý pochopil, čo od neho vlastne vyžadujeme, a zvyšok to už mal teda o niečo jednoduchšie.

Oslovili sme aj viacerých youtuberov, tí však pozvanie zatiaľ odmietajú s odôvodnením, že sa na to jednoducho necítia, respektíve sa boja vašich následných reakcií. Najvďačnejšími sú teda zatiaľ slovenskí raperi a tiež stand-up komici, ktorí tento svojsky druh humoru chápu úplne správne. A keďže tu máme záver roka a chcelo to špeciálneho hosťa, rozhodli sme sa osloviť Separa z DMS, ktorý je známy tým, že si pred ústa servítku nedáva a zakaždým povie všetko na rovinu.

Výsledkom je skoro 10 minút monológu za sprievodu vašich komentárov pod jeho videoklipmi, ktoré často privádzali do rozpakov aj nás. A to sme už na suterén v diskusiách naozaj zvyknutí. Veď posúďte sami. 

Domov
Zdieľať
Diskusia