Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. januára 2018, 19:53
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Móda Refresher: Top 10 outfitov zo slovenských a českých ulíc za posledný mesiac v roku 2017

MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Móda na území našich dvoch krajín urobila v posledných rokoch veľký krok vpred a dôkazom toho sú aj nasledujúce outfity.

V prípade, že patríte medzi našich pravidelných čitateľov, tak vám určite neušli každomesačné súhrny tých najlepších outfitov zo slovenských a českých ulíc, pričom dnes si ukážeme to najzaujímavejšie za posledný mesiac v roku 2017. Tuzemské ženy nám svoj vycibrený vkus preukazovali kontinuálne naprieč všetkými 11 mesiacmi a výnimkou samozrejme nie je ani december. 

Tešiť sa môžete na známe tváre, ktoré sú vám inšpiráciou už dlhé obdobie, ako napríklad Natália cestujúca po svete tam a späť, dobre naladená Markétka, Tereza a.k.a. TTAPPLE alebo kráľovná Tatier Ivanka. Viac vám už ale zrejme písať nemusíme a radšej sa už presunieme k samotnému výberu. 

Ešte predtým si ale ešte vyhlásime 3 najúspešnejšie outfity za mesiac november podľa vášho hlasovania. Prvenstvo si odnáša Džana, ktorá nechýba ani v dnešnom článku a opäť nasadila latku vysoko. Len tesne ušlo víťaztvo debutantke Renke, ale máme tušenie, že tentokrát by to mohlo vyjsť a konečné bronzové miesto si u vás získala sympatická Vanessa

P.S. - Priatelia, nebojte sa a posielajte nám zábery vašich outfitov na stránku Móda Refresher, ďakujeme!


Ivanka /@sweetladylollipop 

bunda: Review / čiapka: Primark / šál: Mohito / nohavice na traky: Medicine / košeľa: Tommy Hilfiger / topánky: Sixtyseven / kabelka: Chloé

Kráľovná Tatier, ako sme už našu obľúbenú blogerku zo Svitu pomenovali vyššie, si posledné hodiny roku 2017 užíva na horskej chate a k tomu ideálne dopasovala aj outfit. 

Džana /@dzana.valjevac

tenisky: Nike Air Jordan

Víťazka minulého mesiaca si vás tentokrát podmaní tanečnou pózou a outfitom vyskladaným s jednoduchých kúskov, ktorými rozhodne nič nepokazila.

Renka /@renkabohacikova

Atraktívna tmavovláska nás zaujula druhý mesiac po sebe a pri pohľade na snímky rýchlo pochopíte, z akého dôvodu. Úzke čierne nohavice, sivý rolák a motorkárska bunda s vlneným lemovaním sú skvelou kombináciou a na usmievavej Renátke vyzerajú vskutku skvelo.

 

Príspevok, ktorý zdieľa @renkabohacikova,

 

Príspevok, ktorý zdieľa @renkabohacikova,

Vanessa /@vanesslovesyou

nohavice: C&A / topánky: Albano / šál & ruksak: Desigual 

Češka s ukrajinskými koreňmi je pravidelnou súčasťou obdobných článkov, a to zásluhou svojho vycibreného vkusu, ktorým sa môžete inšpirovať. Tentokrát musíme oceniť hru materiálov... 

Natália /@natinstablog

mikina: Daisy Street / sukňa: PrettyLittleThing / kabelka: Boohoo

Bláznivá Martinčanka žijúca vo Veľkej Británií má vkus, ktorý buď milujete alebo nenávidíte a my patríme do prvej skupiny, ale to ste už určite zistili. Športovo ladený outfit doplnený o dierkované silónky pôsobí veľmi výrazne, a tak sa Natália aspoň nestratí svojmu priateľovi pri nakupovaní :). 

Barborka /@fashioninmysoul

kabelka: Gucci / topánky: Chloé

Luxus milujúca blogerka obľubujúca cestovanie sa počas sviatkov zastavila aj v Prahe, kde si prehliadku mesta vychutnávala len v ružovom svetríku a zdobených topánkach, ktoré sú posledné mesiace poriadne horúcim trendom. 

Alexandra /@alexandradugasova

bunda & sveter: Zara

Priateľka hokejového reprezentanta Adama Jánošíka má módu v malíčku, o čom vás presvedčí ďalší jej zimný outfit. 

Tereza /@ttapple

tenisky: Prada / slnečné okuliare: Balenciaga

Ikona pouličnej módy na Slovensku medzi nežnejším pohlavím dostala pod stromček okrem iného aj luxusné Audi TT, ku ktorému sa hodí obdobne futuristicky ladený outfit s teniskami. 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Mr. Rager (@ttapple),

Klaudia /@justklaudy 

tenisky: Dior

Luxusný outfit v hodnote desiatok stoviek eur je ašpirantom na vôbec najlepší, aké sme tento rok mali na našej stránke. 

Markétka /@marketabartova  

kabát: Lily Lulu / kabelka: Mango / baretka: H&M

Sú vôbec nutné slová k uhladenému a sofistikovanému vzhľadu slečny, ktorú milujeme a pristane jej úplne všetko? 10 z 10. 

V prípade, že sa o módne dianie zaujímate trochu bližšie, tak určite nezabudnite navštíviť ani našu stránku Móda Refresher, ktorá vám poskytne vždy len tie najzaujímavejšie a najhorúcejšie informácie z módneho sveta. Ďakujeme za podporu!

Domov
Zdieľať
Diskusia