Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. decembra 2017, 22:07
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Frajerka mu nechtiac poslala správu o tom, ako ho ide podviesť. Jordan neveriacky čítal priznanie, ktoré malo smerovať jej kamarátke

ZAUJÍMAVOSTI SPRÁVA
Uložiť Uložené

Moderné technológie občas človek sklamú na plnej čiare.

Láska je jednou z najdôležitejších súčastí našich životov a ak človek objaví osobu, po ktorej vždy túžil, odrazu sa všetky problémy sveta vyparia. Viac ako dva roky podobné pocity zažíval aj Jordan McNelly, ktorý sa zamiloval do krásnej Zoe a ona mu pocity opätovala, po čom ich spoločný príbeh dostal rýchly spád a onedlho už spolu randili. Jordan si o svojej priateľke nikdy nemyslel, že by ho bola schopná podviesť, ale dávnejšie spôsobil jeho príbeh hotový ošiaľ, pretože jedného dňa dostal textovú správu, ktorá očividne nebola určená jemu.

Pochádzala práve od priateľky Zoe a Jordan po jej prečítaní chvíľu ani nevedel, ako vôbec pokračovať vo svojom živote, pretože Zoe sa v nej nechtiac priznala k tomu, že ho podvádza. Zrejme chcela správu odoslať svojej kamarátke, keďže v nej opisovala, aká zostala smutná z toho, že Jordan dostal na druhý deň voľno v práci, ale ona sa už mala stretnúť so svojím milencom a dokonca si oholila celé telo, a preto sa cíti ako obyčajná štetka, ktorá nesklamala len svojho priateľa, ale ešte aj svojho budúceho milenca.

Odporúčané
RECENZIA: Správa RECENZIA: Správa 21. septembra 2021, 16:06

Jordan našťastie zachoval chladnú hlavu a namiesto dlhého smútenia zvolil efektívnejšiu alternatívu, pretože správu zavesil na svoj Twitter a získal viac ako 280-tisíc lajkov, čo ho zrejme perfektne motivovalo, aby šiel lásku hľadať niekam inam. Zoe síce nenašla svoje priezvisko na internete, ale všetci jej blízki kamaráti okamžite vedeli, ktorá bije, a tak sa jej rozhodnutie podviesť svojho priateľa po dvoch rokoch veľmi nevyplatilo.


Domov
Zdieľať
Diskusia