Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. decembra 2017, 10:37
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Prečo Apple spomaľuje staré iPhony? Vychutnaj si vianočný špeciál Freshnews s Deniskou a Šajmom

REFRESHER FRESHNEWS
Uložiť Uložené

Dozvieš sa, čo zaujímavé sa za posledných 7 dní na Slovensku aj vo svete udialo.

V roku 2017 sme rozbehli viacero nových videoseriálov, pričom sa zatiaľ všetky tešia veľkej obľube, a tak vám už snáď môžeme sľúbiť, že v nich budeme pokračovať aj v nasledujúcom roku. Jedným z nich je aj formát pochádzajúci zo zahraničia, ktorý sme si nazvali Freshnews a v pravidelných týždenných intervaloch vám prostredníctvom neho prinášame novinky z domova aj zo sveta. Všetky sme už pred tým spracovali do článkov, a tak si hneď po dopozeraní videa môžeš prečítať aj niečo viac. A dokonca v našom rodnom jazyku. Podobných projektov pochopiteľne existuje viac a niektorí dokonca do dnešného dňa žijú s pocitom, že na nich majú patent.

Teraz vám teda predstavujeme včerajší vianočný špeciál, v ktorom sa dozvieš, ako je to vlastne so spomaľovaním iPhonov, čo dostal Šajmo od Refresheru pod stromček aj to, ako vyzerá naša moderátorka Deniska zozadu. Dosť bolo slov, tu je výsledok. 

Domov
Zdieľať
Diskusia