Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. decembra 2017, 17:49
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Poznajú Slováci legendárne vianočné koledy? Okrem tradičnej Tichej noci sme ich potrápili aj s Pil C-m (Video)

ZAUJÍMAVOSTI PIL C VIANOCE
Uložiť Uložené

Veľkolepý battle slovenskej tvorby.

Vianoce už sú priam doslova za rohom a nám ostáva sa už len raz vyspať a zobudíme sa do začiatku Štedrého dňa. Za oknom to síce minimálne v Bratislave veľmi vianočne nevyzerá, no hlavné mesto sviatočnou atmosférou priam žije, a tak náš moderátor Šajmo vzal mikrófón, kamerana Badka a vydali sa spolu do rušného obchodného centra zistiť, ako sú na tom Slováci s tradičnou vianočnou hudbou.

Moderátor Šajmo si na našich respondentov okamžite zostra pripravil Tichú noc a na prekvapenie, našli sa i takí, ktorí sa na známe verše chytali naozaj len veľmi ťažko, pričom vzniklo poriadne množstvo naozaj vtipných situácií.

Našťastie, Šajmo mal v zálohe pripravenú aj Pil C-ho legendárnu klasiku, na ktorej asistoval aj Separ. Pri ukážke slovenského rapu sa však mnohí mladí opýtaní cítili omnoho sebaistejšie. Možno práve aj tohto interpreta si bude niekto púšťať pri stromčeku a nám tak neostáva nič iné, než ti len v mene celej redakcie popriať úžasné Vianoce a ty nám zasa na oplátku nezabudni hodiť odber.

Domov
Zdieľať
Diskusia