Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. decembra 2017, 20:42
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Prízemné sídlo s bazénom a obrovskou záhradou za vyše 800-tisíc eur s výhľadom na okolie mesta Mladá Boleslav

KULTÚRA SVOBODA & WILLIAMS
Uložiť Uložené

Ďalšie bývanie z Českej republiky, ktorého vzľad a cenovka nás posadili hlboko do stoličiek.

Architektúra a dizajn sú súčasťou našich životov už od nepamäti, a tak nás teší, že vám na pravidelnej báze prinášame články aj o zaujímavých bývaniach zo Slovenskej, respektíve Českej republiky. Dnešný deň nebude výnimkou a opäť si skrz opis a sériu záberov predstavíme nehnuteľnosť, ktorú by neodmietol nikto z nás.

Len málokedy sa vyberieme mimo hranice hlavného mesta západných susedov a o to viac nás teší dnešná lokácia a taktiež samotný dom, ktorého cena sa zastavila na cifre 806 703 eur, čo je pre väčšinu len ťažko predstaviteľná kôpka peňazí. Konkrétne navštívime obec s názvom Bradlec patriacu pod Mladú Boleslav, kde sa týči rodinné hniezdočko s výmerou 298 metrov štvorcových a interiérom v modernom šate. Hlavnou dominantou je predovšetkým čierna a množstvo odtieňov šedej, ku ktorým dizajnéri vytvorili výrazné kontrasty v podobe použitia červenej na viacerych kusoch nábytku, respektíve doplnkoch. Kombinácia, ktorá je už síce pomerne zabehnutá, ale stále sa teší obľube a nám neprekáža. Ešte pred spomínanými snímkami tu máme pár slov priamo z inzerátu a v prípade záujmu môžete navštíviť tento link

Odporúčané
FOTO: Takto vyzerá byt v bratislavskom Starom Meste za pol milióna eur. Dvojizbák z roku 1928 je väčší ako bežné štvorizbáky FOTO: Takto vyzerá byt v bratislavskom Starom Meste za pol milióna eur. Dvojizbák z roku 1928 je väčší ako bežné štvorizbáky 17. apríla 2024, 11:00

"Nízkoenergetický rodinný dům s moderními technologiemi, venkovním bazénem, garáží pro dvě auta, saunou a krásnou funkční zahradou se nachází v klidné rezidenční lokalitě nedaleko řeky Jizery."

"Viac podobných nehnuteľností nájdete na stránke realitnej kancelárie Svoboda & Williams."

V prípade, že viete aj o iných architektonických alebo dizajnérskych štúdiách z našich končín, ktoré sú hodné pozornosti širšieho publika, tak neváhajte a pošlite nám tip na e-mailovú adresu uvedenú v profile vyššie. Ďakujeme vám za podporu a spoluprácu!

Domov
Zdieľať
Diskusia