Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. decembra 2017, 12:43
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

V traileri pre Jurský svet 2 sme zďaleka nevideli celý dej filmu. Vrátia sa klasické postavy z prvého Jurského parku?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dočkáme sa návratu ďalšej postavy?

Prvý trailer pre Jurský svet 2 nijako neohúril, ale pravdepodobne ani nijako nesklamal. Aspoň mňa teda nie je. Reboot ma náramne bavil, hlavne v IMAX-e, takže som s návratom dinosaurov relatívne spokojný. Zatiaľ nevieme, o čom všetkom dvojka bude, no vďaka prvým záberom je jasné, že veľkú rolu v tom bude zohrávať vybuchujúca sopka. Prečo niekto postavil takýto kolosálny objekt za určite neuveriteľné množstvo peňazí na ostrove s aktívnou sopkou vám už vysvetlia len hollywoodsky scenáristi, my sa máme zamerať na to, čo táto sopka narobí v druhom diele. 

V traileri pre Jurský svet 2 sme zďaleka nevideli celý dej filmu. Vrátia sa klasické postavy z prvého Jurského parku?
Zdroj: Universal Pictures/Amblin Entertainment

Avšak, všetko, čo sme doteraz videli, pochádza z prvých 57 minút minimálne dvojhodinového filmu (takýto blockbuster tie 2 hodiny jednoducho mať bude). To nám sľubuje Colin Trevorrow, producent a spoluscenárista, ktorý natočil aj prvý diel. Dozvedeli sme sa aj novinky ohľadom postavy Jeffa Goldbluma, legendárneho Iana Malcolma. Bohužiaľ, potvrdilo sa presne to, čoho sme sa všetci obávali. Jeho rola bude skôr rozšírené cameo, takže dostane možno maximálne 5 minút času na plátne. Či sa za ten čas stihne stretnúť aj s Dr. Alanom Grantom nevedno. A prečo ho vôbec spomíname? 

Internetom sa totiž šíria správy, že sa Sam Neill ukázal počas jedného natáčacieho dňa na pľaci, a tak je celkom možné, že ho uvidíme aj na plátne, kde zo seba vydá niečo ako: ''Na žiadny ďalší šialený ostrov plný vraždiacich dinousaurov už nikdy nevkročím“, pričom sa následne ukáže v treťom diele v poriadnej úlohe, rovnako ako Ian Malcolm. Aspoň to je moje zbožné prianie. Úprimne, ak sa ostrov zničí, netuším, čo ďalšie nás v príbehu čaká. Snáď sa ale nedočkáme remaku istej časti Jurského parku, kedy dinosaury divočeli v mestách. Na záver tu pre vás máme informáciu, že sa Jurassic World 2 zase raz viac prepojí s pôvodnou trilógiou. Herec James Cromwell bude hrať postavu menom Benjamin Lockwood. Ten mal byť pôvodne partner Johna Hammonda, zakladateľa prvého Jurského parku. 

Domov
Zdieľať
Diskusia