Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. decembra 2017, 17:46
Čas čítania 0:00
Tamara S.

Sympatický Daniel patrí medzi obľúbených španielskych modelov a rozhodne by nemal ujsť ani tvojej pozornosti

Uložiť Uložené

Olivovo zelený pohľad, milý úsmev a výška 184 centimetrov sú lákadlom, na ktoré vsádzajú viaceré modelingové agentúry.

Dnes sa spoločne pozrieme na ďalšieho príťažlivého fešáka, a ako takmer vždy, aj náš dnešný úlovok pochádza zo Španielska. Nebudeme si teda nič nahovárať, Španielsko je krajinou s neprekonateľným počtom úspešných a naozaj pohľadných pánskych modelov. Dovolenková destinácia na budúcu sezónu je teda jasná, môžeme pokračovať.

Upršano-zasnežené počasie by vám rád spríjemnil tmavovlasý Daniel, ktorý pochádza (rovnako ako aj všetci pred ním okrem Jona) z Barcelony. Slnečná a umením nabitá Barcelona je miestom, kde sa narodil aj kde trávi väčšinu svojich voľných dní. Nájsť ho tam môžete buď na pláži alebo v turistami  zaplnených uliciach na skateboarde.

Danielove celé meno je Daniel Illescas, v súčasnosti má 24 rokov, a ak vás zaujíma aj konkrétny dátum jeho narodenia, tak ten je dvadsiaty marec 1993 (čiže ryby). Svoju modelingovú kariéru začal podpisom zmluvy s medzinárodnou modelingovou agentúrou Sight Management Studio a na svojom pracovnom zozname má spolupráce s Yves Saint Laurent, Yves Saint Laurent Beauty, TAG Heuer, Diesel, Zadig & Voltaire, Paul Hewitt, Calvin Klein, Gillette alebo aj NYX Cosmetics. Objavil sa tiež vo viacerých editoriáloch známych magazínov španielskych vydaní a keďže má precestovaný poriadny kus sveta a cit pre módu, okrem modelingu sa venuje aj vlogovaniu a spolu s Aidou Domenech patrí medzi obľúbených španielskych influencerov.

Domov
Zdieľať
Diskusia