Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. decembra 2017, 17:10
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Sú Slováci pri nakupovaní darčekov kreatívni? S Barborkou sme sa vybrali do nákupného centra zistiť, čo kúpili svojim rodičom

REFRESHER VIANOCE
Uložiť Uložené

Blíži sa čas Vianoc a s ním stres, ktorý sa týka primárne nakupovania darčekov. Vybrali sme sa preto do terénu, aby sme zistili, ako sú na tom Slováci.

Mnohí z nás už stihli prepadnúť vianočnému šialenstvu, ktoré súvisí hlavne s nakupovaním darčekov. Každý chce svojich blízkych potešiť čo najviac, no často sa dostaneme do situácie, kedy si skutočne nevieme rady a vtedy prichádzajú na rad experimenty aj otrepané klasiky.

Keďže do Štedrého dňa ostáva len niečo viac ako týždeň, rozhodli sme sa ešte na chvíľku vybehnúť do nákupného a zábavného centra Polus City Center, aby sme sa Slovákov všetkých vekových kategórií opýtali, ako sú na tom s nakupovaním darčekov a čo konkrétne kúpili svojim rodičom. Odpovede niektorých možno prekvapia, no v konečnom dôsledku budú snáď pre niekoho inšpiráciou. 

Domov
Zdieľať
Diskusia