Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. decembra 2017, 12:59
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

George Clooney daroval 14 kamarátom po 1 milióne dolárov za to, že mu pomohli uspieť v Hollywoode. Chcel im špeciálnym spôsobom poďakovať

ZAUJÍMAVOSTI GEORGE CLOONEY
Uložiť Uložené

Svetoznámy herec si mohol dovoliť aj tento špeciálny darček.

Herec George Clooney nikdy nezabudol na kamarátov, ktorí stáli po jeho boku v časoch, kedy nemal žiadne peniaze a musel prespávať na ich pohovkách. Jedným z jeho dobrých kamarátov je aj Rande Gerber, manžel Cindy Crawford, ktorý si nedávno zaspomínal na to, čo si pre svojich priateľov George pripravil pred štyrmi rokmi. Clooney si 14 kamarátov zavolal 27. septembra 2013 na večeru do svojho domu, ale žiadny z nich nečakal, že po príchode ku stolu si na stoličkách nájdu záhadné kufríky plné peňazí. Po krátkom príhovore zistili, že George sa im chcel odvďačiť za všetko, čo preňho za tie roky pred úspechom v Hollywoode urobili, a tak každému položil do kufríka 1 milión dolárov. Za každého navyše zaplatil aj daň, takže mali milión dolárov bez akejkoľvek dodatočnej zodpovednosti.

Rande nemohol uveriť vlastným očiam a dokonca najskôr peniaze od svojho hereckého kamaráta odmietol prijať, pretože on sám je úspešný podnikateľ, ale George si ho zobral pomimo a potom vyhlásil, že ak peniaze neprijme Rande, potom ich nedostane nikto. Milión v 20-dolárových bankovkách preto dostali nielen úspešnejší kamaráti ako Rande, ale aj kamaráti, ktorí sa postupom času dostali do horšej situácie. Umožnil im tak splatiť hypotéky a potešiť svoje rodiny, avšak bohatší priatelia ako Rande celý milión prispeli na charitu, pretože im ho skutočne nebolo treba. George sa dokonca o rok neskôr po svojom štedrom geste oženil, takže sa mu dobrý skutok naozaj vrátil.


Domov
Zdieľať
Diskusia