Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. decembra 2017, 15:39
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Trojizbový podkrovný byt s výhľadom na Pražský hrad či Petřín, ktorého devízami sú priestrannosť a útulnosť

KULTÚRA SVOBODA & WILLIAMS
Uložiť Uložené

Krásna scenéria priamo z terasy a bývanie, aké by neodmietol nikto z nás.

Hlavné mesto našich českých bratov je obľúbenou metropolou mnohých Slovákov a niektorí ju dokonca môžu označiť aj za svoj domov.  Kiežby aj nie, keďže okrem viacerých výhod ukrýva taktiež bývania stojace za širšiu pozornosť, pričom na jedno z nich sa dnes pozrieme trochu detailnejšie. Konkrétne ide o trojizbový byt  v 1. obvode ponúkajúci dostatok priestoru a útulnú atmosféru, po akej túžime azda všetci. Viac vám už ale napovie stručný opis priamo zo stránky realitnej kancelárie a galéria snímkov. 

"Půdní vestavba se 2 koupelnami a terasou s neuvěřitelně krásným výhledem na dominanty Prahy je situovaný ve 3. patře historické budovy. Dům stojí v exkluzivní lokalitě jen pár kroků od Karlova mostu, Vojanových sadů či Valdštejnské zahrady, v pěším dosahu Pražského hradu a dalších historických památek."

"Viac podobných nehnuteľností nájdete na stránke realitnej kancelárie Svoboda & Williams."

Podlažná plocha: 156 metrov štvorcových

Terasa: 5 metrov štvorcových

Adresa: U Lužického semináře, Malá Strana - Praha 1 (Česká republika)

Cena: Na vyžiadanie

V prípade, že viete aj o iných architektonických alebo dizajnérskych štúdiách z našich končín, ktoré sú hodné pozornosti širšieho publika, tak neváhajte a pošlite nám tip na e-mailovú adresu uvedenú v profile vyššie. Ďakujeme za podporu a spoluprácu!

Späť
Zdieľať
Diskusia