Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. decembra 2017, 17:51
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Posádka vyslaná do Antarktídy musí v hororovej dráme od Ridleyho Scotta bojovať s mrazom, dochádzajúcimi zásobami a démonmi v ľudskom vnútri

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Pozoruhodný projekt The Terror dorazí na jar budúceho roka.

Príbeh založený na skutočných udalostiach sa odohráva v roku 1847. Posádka Kráľovskej námornej expedície je vyslaná nájsť arktický Severozápadný prejazd. Na svojej ceste však uviaznu a ostanú izolovaní od sveta. Musia sa vyrovnať s extrémnymi prírodnými podmienkami, obmedzenými zásobami a strachom z neznámeho. Členov posádky poháňa jediný inštinkt: prežiť, a to za každú cenu.

Hororom šmrncnutú drámu podľa románu Dana Simmonsa nám v podobe seriálu prinesú Ridley Scott, David Kajganich a Soo Hugh. V desiatke epizód uvidíme hercov, ako Jared Harris (Mad Men), Tobias Menzies (Outlander), Ciarán Hinds (Game of Thrones), Paul Ready (Cuffs), Adam Nagaitis (Suffragette), Hickey Nive Nielsen (The New World), Ian Hart (Neverland) a Trystan Gravelle (Mr. Selfridge). Tvorcovia lákajú na strhujúci príbeh, prepracované postavy a poriadne temnú atmosféru. Prvá ukážka zatiaľ vyzerá mimoriadne sľubne. Premiéra by sa mala uskutočniť 26. marca (březen) 2018.

 

Posádka vyslaná do Antarktídy musí v hororovej dráme od Ridleyho Scotta bojovať s mrazom, dochádzajúcimi zásobami a démonmi v ľudskom vnútri
Zdroj: AMC
Domov
Zdieľať
Diskusia