Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Pure Nuts
17. januára 2018, 13:06
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

5 slovenských instagramových profilov milovníkov hôr, do ktorých sa vďaka spojeniu nádherných lokalít a fotografického umenia zamiluješ

REFRESHER
Uložiť Uložené

Prinášame ti dávku inšpirácie, ktovie, možno ťa nakoniec prinúti kúpiť si letenku.

Aj na Slovensku máme veľa nadšencov pre cestovanie a zdolávanie hôr, ktorí si už stihli uvedomiť, že objavovanie našej nádhernej planéty si netreba nechávať na staré kolená. Má to vplyv nielen na samotný výber destinácií, ale tiež to, akým spôsobom si ich človek užije a nakoľko ho majú ešte možnosť do budúcnosti formovať. Cestovanie ako také nikdy nebolo len o objavovaní nových miest, ale aj o samotnej kultúre, gastronómii a spoznávaní domácich obyvateľov. Toto všetko dokáže mať následne veľký vplyv na náš pohľad na svet.

Preto sme sa dnes rozhodli vybrať pre vás zopár zaujímavých cestovateľských instagramových profilov, ktoré budú pre mnohých veľkou inšpiráciou a ktovie, možno až natoľko, že vás raz prinútia kúpiť si letenku a pozrieť si všetko na vlastné oči. Zároveň všetkých päť spája očividná láska majiteľov k horám.

Všetkých päť profilov má toho na prvý pohľad veľmi veľa spoločného, keďže za každým stojí odhodlaný človek s obrovskou vášňou a záľubou nielen v objavovaní všetkého nového, ale aj vo fotografovaní. Už vás však ďalej nebudeme zbytočne otravovať textom a prejdime k samotným snímkam, ktoré sú samé o sebe veľavravné.

Každý, kto sa venuje podobnej aktivite, veľmi dobre vie, že je vždy potrebné mať pri sebe rýchly a jednoduchý prísun energie, ktorý ti zabezpečia napríklad aj Pure Nuts, pochádzajúce od slovenských výrobcov. Niet divu, že ich produkty mnoho cestovateľov považuje pri "výprave" za nutnosť. 

Adam Repel - @adamrepel

 

Příspěvek sdílený Adam Repel (@adamrepel),

 

Příspěvek sdílený Adam Repel (@adamrepel),

 

Příspěvek sdílený Adam Repel (@adamrepel),

 Petra -  @petra_wanderlust

 

Příspěvek sdílel uživatel @petra_wanderlust,

 Soňa Čermáková - @girls_ventures

 Kristína Púčeková - @tinuldo

 Juro Zajac - @juro_zajac 

 

Příspěvek sdílený Juro Zajac (@juro_zajac),

 

Příspěvek sdílený Juro Zajac (@juro_zajac),

 

Příspěvek sdílený Juro Zajac (@juro_zajac),

BONUS: Dr. Pure & Mr. Nuts - @drpuremrnuts

Domov
Zdieľať
Diskusia