Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. decembra 2017, 12:28
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Žena opustila snúbenca, lebo ju prichytil pri sexe s duchom. Vyskúšala ich už 15 a plánuje aj tehotenstvo

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Amethyst si žije na svojej vlastnej vlne.

Britské teleráno This Morning na stanici ITV si v priebehu posledných mesiacov vybudovalo zaujímavú reputáciu, pretože moderátori Holly a Phillip si do svojej šou pravidelne pozývajú bizarných hostí, ktorí buď obľubujú sexuálne bábiky pred svojimi partnermi, alebo sa rozišli so snúbencom po tom, čo zažili intímny styk s duchom. Znie to síce totálne hlúpo a, samozrejme, to aj hlúpe v skutočnosti je, ale žena Amethyst Realm, čo je ďalšie vymyslené meno, prišla do telerána porozprávať svoj životný príbeh o tom, ako začala svoj vzťah s duchmi.

Pred viac ako 12 rokmi mala snúbenca, ktorého milovala, ale on bol často preč na služobných cestách a ona medzitým v ich spoločnom dome začala cítiť prítomnosť nadprirodzených bytostí, čo vyústilo až do prvého sexuálneho kontaktu. Amethyst sa do svojho prvého ducha vraj aj zamilovala a ktovie ako by to dopadlo, keby ich doma nepristihol snúbenec. Partner mal cez okno zazrieť siluetu muža, aj keď Amethyst svojho prvého ducha vo fyzickej forme nikdy nevidela, ale nezabránilo jej to v objavovaní duchovného sveta, pretože dnes sa môže pochváliť tým, že vyskúšala už 15 rôznych duchov a nechystá sa skončiť. Od svojho snúbenca sa prakticky vzdala mužov a venuje sa čisto duchom, s ktorými najnovšie plánuje aj otehotnieť.

Podľa nej sú takzvané fantómové tehotenstvá, kedy ľudský organizmus vykazuje klinické známky tehotenstva, ale v skutočnosti tehotný nie je, práve tehotenstvá spôsobené duchmi, ale ľudia zatiaľ neprišli na to, ako malých duchov vynosiť až do pôrodu. Úsmevnému príbehu samozrejme množstvo ľudí neuverilo a diváci sa pri niektorých príbehoch chytali za hlavu, ale Amethyst si za svojou verziou stojí a neprajníkom odkazuje, aby sa o existencii duchov radšej presvedčili na vlastnej koži. My by sme jej zrejme odporučili zájsť za psychológom, ale aspoň tisíce ľudí dobre pobavila.

Domov
Zdieľať
Diskusia